Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De câteva săptămâni sunt mai mult psiholog decât antrenor". Ilie Poenaru, despre ce se întâmplă la Gaz Metan: "La mine toate au o limită"

"De câteva săptămâni sunt mai mult psiholog decât antrenor". Ilie Poenaru, despre ce se întâmplă la Gaz Metan: "La mine toate au o limită"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Gaz Metan, Ilie Poenaru, a semnalat probleme de la clubul din Mediaş. Nici el nu a fost plătit şi susţine că nu poate accepta la nesfârşit situaţia actuală.

Ilie Poenaru, despre problemele financiare după Gaz Metan - Universitatea Craiova 1-1

”Putem spune că e un rezultat pozitiv, ţinând cont de lucrurile care s-au întâmplat în această perioadă. Jucătorii merită felicitaţi. Poate nu facem un joc spectaculos, dar pentru noi în acest moment evitarea retrogradării este cea mai importantă şi ne dorim să adunăm cât mai multe puncte.

Ţinând cont de problemele pe care le avem, e foarte greu să motivez jucătorii şi nu pot decât să-i felicit în această situaţie pentru atitudinea pe care o au. De câteva săptămâni sunt mai mult psiholog decât antrenor şi nu este uşor.

Momentan, ăsta e stilul nostru, scopul scuză mijloacele. Am încercat să jucăm pe contraatac, dacă Vlad Morar era atent şi făceam 2-0, cred că jocul era închis şi luam trei puncte enorme.

Eu am mai fost în această situaţi şi la Clinceni, dar mă bucur că am un grup bun, de caracter, chiar dacă suferă. Nu e uşor să mergi acasă fără bani. Asta e viaţa! Trăim cu speranţa, avem promisiuni şi sperăm că Primăria şi sponsorul să aprecieze eforturile noastre şi să dea banii promişi.

Am ieşit cu greu din vestiar, nu e uşor. În loc să ne bucurăm, e o tristeţe acolo. E păcat! Mediaşul reprezintă ceva, a făcut şi performanţă şi cred că dacă strângem rândurile şi ajutăm clubul, putem să facem lucruri frumoase aici

În acest moment credeţi-mă nici nu ştiu când mă întorc cine se mai întoarce. Să sperăm că nu vom ajunge acolo şi ne vom reuni cu toţii. Sunt în aceeaşi situaţie cu ei, să nu credeţi că eu mi-am primit vreun ban, la mine nu există aşa ceva,  niciodată eu sau staff-ul meu nu o să luăm banii înaintea jucătorilor.

Momentan stau bine, dar şi la mine toate au o limită şi limita răbdării, ştiţi cum e, nu ţine foarte mult", a declarat Ilie Poenaru.

Universitatea Craiova a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa XXI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Lider în clasament este CFR Cluj, cu 54 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 46 de puncte şi de FC Voluntari – 37 de puncte. Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 32 de puncte, în timp ce Gaz Metan este pe 11, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: ilie poenarugaz metan universitatea craiova 1-1 

viewscnt
Articole similare