Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De câţi bani dispune CSA Steaua în 2019! E cel mai mare buget al unui club din sportul românesc

De câţi bani dispune CSA Steaua în 2019! E cel mai mare buget al unui club din sportul românesc

Alte sporturi

Comentarii

CSA Steaua va dispune în 2019 de un buget cel puţin egal cu cel din 2018, când, conform spuselor Ministrului Apărării Naţionale, clubul armatei a avut pe mână 91 de milioane de lei, adică aproximativ 20 de milioane de euro.

„În 2018, bugetul total al clubului a fost de 91 de milioane de lei, dintre care 86 de milioane de lei de la bugetul de stat, iar 5 milioane de lei din venituri proprii”, a declarat Gabriel Leş la Prosport Live.

Totuşi, suma dse împarte la toate cele 42 de secţii ale clubului, ceea ce înseamnă că fiecare echipă în parte dispune de o sumă mult mai mică.

Sumele pentru anul în curs vor rămâne cel puţin la nivelul din 2018, ceea ce înseamnă că CSA Steaua e clubul sportiv cu cel mai mare buget din România, peste CSM Bucureşti, care a avut în 2018 un buget de 74 de milioane de lei.



Prin comparaţie, forţele Ligii 1, CFR Cluj şi FCSB, dispun de bugete de aproximativ 15 milioane de euro pe an, cu menţiunea că toţi banii sunt direcţionaţi spre echipele de fotbal şi nu se împart, aşa cum se întâmplă la CSM Bucureşti sau CSA Steaua.

Afla mai multe despre: csa steauacsm bucurestibuget 

viewscnt
Articole similare