Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a ales Răduţ să vină la FC Voluntari: ”Acesta a fost unul dintre motive” | EXCLUSIV

De ce a ales Răduţ să vină la FC Voluntari: ”Acesta a fost unul dintre motive” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Răduţ a revenit în această vară în Liga î şi a semnat cu FC Voluntari, formaţie ce s-a clasat pe locul patru la finalul stagiunii trecute.

Ultima echipă la care Răduţ a jucat în fotbalul românesc a fost Astra Giurgiu, de unde a plecat în urmă cu un an, odată cu apariţia problemelor financiare grave,

În sezonul recent încheiat, Mihai Răduţ a jucat în Cipru, la Aris Limassol, unde a bifat doar zece partide.

De ce a ales Răduţ să vină la FC Voluntari: ”Acesta a fost unul dintre motive” | EXCLUSIV

Revenit în Liga 1, jucătorul cotat la 250.000 de euro a vorbit despre motivele care l-au făcut să meargă la FC Voluntari.

De asemenea, Răduţ şi-a exprimat opinia cu privire la nivelul Ligii 1 din ultima perioadă.

”Sunt bucuros pentru că am luat această decizie. Nu a fost una grea având în vedere că m-am antrenat cu ei în ultima perioadă. Mi-a plăcut grupul, ce am discutat cu mister şi conducerea şi a fost o formalitate. 

Cred că o sa fie un sezon dificil, având in vedere ultimul sezon al Voluntariului în Liga 1, unde au ridicat ştafeta destul de mult. Anul acesta o să fie mult mai greu pentru noi să obţinem cel putin aceeaşi performanţă, dar pentru asta suntem aici.

Începem pregătirea cu gândul să facem sezon cel puţin la fel de bun. Pentru asta trebuie să o luăm pas cu pas, să ne pregătim bine şi să fim conştienţi că sezonul următor va fi mai dificil decât cel precedent. 

E un grup de jucători cu calitate, au demonstrat anul trecut. Îmi palce foarte mult că sunt jucători cu caracter. E o familie frumoasă. Acesta a fost unul dintre motive care m-au făcut să aleg Voluntari 

Sper să fiu sănătos, să joc cât mai mult şi să fiu participant la cât mai multe victorii alături de echipă. 

(n.r. despre Liga 1) Având în vedere situaţia echipelor româneşti din competiţiile europene şi scăderea naţionalei, este normal să avem această părere, dar aşa din interior pot să spun că nu e chiar atât de uşor să joci în România.

Vedeţi jucători din străinătate care au un anumit CV şi este destul de greu să se adapteze la ce se întâmplă în România.

Pe lângă nivelul fotbalistic, trebuie să ţinem cont şi de restul problemelor din Liga 1. Mă refer la condiţii, probleme financiare. Trebuie să te gândeşti la tot ce înseamnă fotbal în România ca să faci o evaluare pertinentă”, a declarat Răduţ, pentru Orange Sport.

De-a lungul carierei, Răduţ a evoluat la Internaţional Curtea de Argeş, FCSB, Pandurii, Hatta Club, Lech Poznan, Astra şi Aris Limassol.

Afla mai multe despre: radutvoluntari 

viewscnt
Articole similare