Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a dispărut Andrei Vlad din echipa FCSB-ului! Ce s-a întâmplat cu portarul. Toni Petrea, despre surprizele cu FC Botoşani

De ce a dispărut Andrei Vlad din echipa FCSB-ului! Ce s-a întâmplat cu portarul. Toni Petrea, despre surprizele cu FC Botoşani

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a dispărut din lotul FCSB-ului pentru meciul cu FC Botoşani, iar antrenorul Toni Petrea a explicat ce s-a întâmplat cu portarul.

FCSB - FC Botoşani, primul meci al ambelor echipe în play-off-ul Ligii 1, sezonul 2020-2021, e în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

Andrei Vlad, accidentat după Supercupa României

Portarul titular de la FCSB s-a accidentat după Supercupa României, susţine Toni Petrea. În locul său a fost preferat Cătălin Straton, care apără pentru prima dată în 2021.

"O surpriză neplăcută. După meciul din Supercupă, Vlad are nişte probleme medicale. Din păcate, n-am reuşit să-l refacem şi de asta am mizat pe Straton. Avem încredere în el, un portar cu experienţă, care se pregăteşte exemplar, un model pentru colegi.  

Da, Cristea a revenit. A avut probleme la meciul din Supercupă, am reuşit să-l recuperăm şi să ne bazăm pe el în această seară. Poate i-a priit această pauză scurtă", a declarat Toni Petrea, înaintea meciului cu FC Botoşani, pentru Telekom Sport. 

Antrenorul de la FCSB a dezvăluit şi de ce l-a preferat pe tânărul Istrate în locul lui Ante Vukusic, cel care va pleca la finalul sezonului: "Istrate a avut o evoluţie bună în Supercupă, s-a zbătut pentru mine, pe un post pe care am avut probleme (n.r. - atacant central), poate fi o soluţie. Am luat în calcul şi perioada pe care Vukusic a avut-o... A fost accidentat. Nu e 100%. Evoluţia lui Istrate din Supercupă a fost bună, am considerat că merită o şansă. 

La fiecare meci e presiune, va fi până la final. Trebuie să ne preocupe jocul nostru. Botoşani e o echipă calificată pe final în play-off. Nu cred că şi-au atins obiectivul, cu siguranţă vor încerca să încurce echipele din play-off. E o echipă cu fotbal ofensiv, îi place posesia, cu joc combinativ, noi suntem la fel. Vom vedea ce va fi în această seară", a mai spus tehnicianul FCSB-ului.  

 

Afla mai multe despre: andrei vladfcsbfc botosanitoni petrea 

viewscnt
Articole similare