Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a fost schimbat Messi la pauza meciului PSG - Lille 2-1. Explicaţiile lui Pochettino

De ce a fost schimbat Messi la pauza meciului PSG - Lille 2-1. Explicaţiile lui Pochettino

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) a fost schimbat la pauza meciului PSG - Lille (2-1, în Ligue 1), iar antrenorul Mauricio Pochettino a explicat, după partidă, de ce l-a scos de pe teren pe starul argentinian care încă nu a marcat şi nu a oferit niciun assist în campionatul Franţei. Singurele goluri reuşite de Messi pentru PSG au venit în Liga Campionilor.

De ce a fost schimbat Messi la pauza meciului PSG - Lille 2-1. Explicaţiile lui Pochettino

Deşi are în lot o mulţime de vedete, PSG merge greu în Ligue 1. Câştigă greu, pe finalul meciurilor, sau pierde surprinzător prin deplasări, cum a fost înfrângerea cu Rennes (0-2). PSG îi are pe Messi, Neymar şi Mbappe în echipă, dar şi alte vedete, şi totuşi nu reuşeşte să domine fotbalul din Ligue 1 şi din Europa.

În partida cu Lille, câştigată de asemenea greu de PSG cu 2-1 după ce parizienii au întors scorul, Messi a fost schimbat la pauză de Pochettino, care a explicat după meci de ce a apelat la această variantă, în ciuda faptului că argentinianul era apt de joc. Antrenorul a precizat că l-a înlocuit din motive de ”precauţie” după problemele musculare pe care le-a resimţit şi că Messi ”va fi disponibil pentru următorul meci”, cel cu Leipzig din Liga Campionilor.

Messi are doar trei goluri marcate pentru Messi de când a fost transferat pe Parc des Princes, toate în UCL. Unul cu City (2-0) şi două cu RB Leipzig (3-2).

Leo Messi a ajuns în vară, gratis, de la FC Barcelona la PSG după ce catalanii au fost imposibilitatea de a-i prelungi contractul starului argentinian.

Afla mai multe despre: messipsgschimbarepauzapochettinomotiv 

viewscnt
Articole similare