Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a jucat slab Man în „dubla” cu Hajduk. Totul e oficial acum! Vestea de coşmar pe care a primit-o

De ce a jucat slab Man în „dubla” cu Hajduk. Totul e oficial acum! Vestea de coşmar pe care a primit-o

FCSB

Comentarii

Alberto Faccini, omul desemnat de Anamaria Prodan să se ocupe de un posibil transfer al lui Dennis Man în fotbalul italian, a declarat în mod oficial că jucătorul nu a fost urmărit niciodată de Roma.

„Au fost unele informaţii hazardate apărute în presă. E un puşti interesant, dar vă spun că nu a fost niciodată urmărit de Roma, care are oricum foarte mulţi stranieri. Are un profil pe care Roma nu-l caută acum” - a spus Alberto Faccini în presa din Italia. 

Atât în presa din România, cât şi în presa din Italia au circulat informaţii conform cărora Roma nu doar că l-ar fi urmărit pe Man, ba chiar ar fi înaintat şi o propunere concretă pentru transferul jucătorului. 

"Alberto Faccini este asociatul cu care eu lucrez în Italia şi împreună încercăm să găsim posibile echipe foarte mari care sunt interesate de un eventual transfer al lui Dennis. Cu Alberto lucrez de mai multă vreme şi lucrez pentru binele jucătorilor pe care-i am sub contract. Este un om incredibil, un om foarte serios" - a spus Anamaria Prodan. 

Afla mai multe despre: alberto faccinias romadennis manitalia 

viewscnt
Articole similare