Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a picat transferul lui Gareth Bale la Jiangsu Suning. Cât îi ofereau de fapt chinezii starului galez

De ce a picat transferul lui Gareth Bale la Jiangsu Suning. Cât îi ofereau de fapt chinezii starului galez

Real Madrid

Comentarii

Jiangsu Suning, formaţia lui Cosmin Olăroiu a fost într-adevăr interesată de Gareth Bale. AS scrie însă că oferta a fost mult mai mică decât cea vehiculată de presă.

Conform cotidianului AS, transferul lui Bale la Jiangsu Suning a picat pentru că formaţia lui Olăroiu i-ar fi asigurat un salariu de 17 milioane de euro lui Bale, adică acelaşi salariu de la Real Madrid. S-a scris despre un super salariu de 50 de milioane de euro pe an pe care Jiangsu i l-ar fi oferit lui Bale, dar presa madrilenă infirmă această variantă.

Mai mult, Suning i-ar fi oferit Madridului doar 22 de milioane de euro, în condiţiile în care ar fi trebuit să plătească încă 22 de milioane Federaţiei chineze.

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume! Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2. Ia-ţi aici pachetul Telekom Sportv +  

Momentan, Bale rămâne la Real Madrid, dar presa din Spania scrie că galezul are şanse mici să mai continuie pe Santiago Bernabeu.

Ajunge la PSG?

Presa engleză a anunţat ceea ce ar putea să devină schimbul anului! Gareth Bale şi Neymar, doi fotbalişti aflaţi în dizgraţia cluburilor de care aparţin, ar putea face schimb de locuri.

The Independent scrie că Bale ar putea ajunge la Paris Saint Germain, după ce a intrat în dizgraţia antrenorului Zinedine Zidane. Neymar este şi el în conflict deschis cu oficialii parizieni şi ar vrea să se întoarcă în Spania, la Barcelona sau Real Madrid. ”Poate fi o situaţie care să avantajeze toate părţile” mai scrie presa britanică.

Afla mai multe despre: gareth balecosmin olăroiureal madrid 

viewscnt
Articole similare