Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a picat varianta Ladislau Boloni la naţională? Răzvan Burleanu a dat totul din casă: ”Nu au fost probleme de natură financiară”

De ce a picat varianta Ladislau Boloni la naţională? Răzvan Burleanu a dat totul din casă: ”Nu au fost probleme de natură financiară”

Echipa națională

Comentarii

După îndelungi căutări, Federaţia Română de Fotbal a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al naţionalei României. Edi Iordănescu este alegerea FRF, părţile au bătut deja palma!

De ce a picat varianta Ladislau Boloni la naţională? Răzvan Burleanu a dat totul din casă: ”Nu au fost probleme de natură financiară”

S-a ajuns la Edi Iordănescu după mai multe refuzuri primite de FRF, din partea lui Hagi, Lucescu Jr., Petrescu sau Loţi Boloni.

Boloni a dat speranţe că poate accepta oferta FRF după ce a venit la Bucureşti pentru negocieri directe, asta după ce a primit vizita lui Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă la Nisa. În cele din urmă, însă, Loţi Boloni a refuzat să preia naţionala!

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a dezvăluit motivele pentru care nu s-au concretizat discuţile cu Boloni. 

„Domnul Boloni şi-a dorit să preia mandatul de selecţioner. Nu au fost probleme de natură financiară care să fi condus la căderea acordului. 

Au fost alte elemente care au dus la asta. Aceste elemente ar fi trei. Introducerea unui obiectiv intermediar, stabilitatea staff-ului tehnic şi clauzele de reziliere. Când ne referim la stabilirea unui obiectiv intermediar, ne referim la importanţa Ligii Naţiunilor. Prin ea, putem avea oportunitatea de a ajunge în primele 16 naţiuni ale fotbalului european.

Când ne referim la stabilitatea staff-ului tehnic, ne-am dorit ca în cazul în care vom avea performanţă, fie după Liga Naţiunilor, fie după Euro, să putem continua cu acelaşi staff tehnic.

Al treilea, cu privire la clauza de reziliere, am vrut să nu mai repetăm greşeala FRF din primul său mandat. Cam acestea ar fi cele mai importante elemente. Acelaşi contract a fost pus la dispoziţia tuturot antrenorilor cu care s-a avansat în discuţii”, a explicat Răzvan Burleanu. 

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru.

Ce a spus Boloni:

Boloni a oferit o primă reacţie şi a anunţat că va susţine o conferinţă de presă în care va spune lucrurilor pe nume, dar nu a dat mai multe detalii.

”Sunt încă în ţară, acum sunt într-un loc foarte frumos, la Odorheiul Secuiesc, este un loc foarte plăcut. Da, voi organiza o conferinţă de presă, dar nu ştiu să vă zic data fiindcă nu am stabilit-o încă. Cu puţină imaginaţie, puteţi să vă daţi seama când urmează să fie”, a spus Ladislau Boloni pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: nationala romanieiboloni 

viewscnt
Articole similare