Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a pierdut Hermannstadt cu 5-0 în faţa FCSB-ului. Explicaţiile Anamariei Prodan: ”Asta este realitatea”

De ce a pierdut Hermannstadt cu 5-0 în faţa FCSB-ului. Explicaţiile Anamariei Prodan: ”Asta este realitatea”

Superliga

Comentarii

Anamaria Prodan a explicat motivul pentru care Hermannstadt a pierdut cu 5-0 în faţa FCSB-ului, în urmă cu două etape. Până la acea partidă, sibienii au avut o serie de 4 meciuri în care au primit 4 goluri.

Înainte de meciul cu FCSB, Hermannstadt venea după o serie bună în campionat. Echipa antrenată de Ruben Albes avea 4 meciuri consecutive în care nu pierduse şi primise doar 4 goluri. Partida cu FCSB i-a stricat însă linia de clasament. Hermannstadt a pierdut cu un surprinzător 5-0 şi Anamaria Prodan explică motivul pentru care echipa pe care o administrează a primit atâtea goluri.

De ce a pierdut Hermannstadt cu 5-0 în faţa FCSB-ului. Anamaria Prodan: ”Ruben Albes a încercat să fie spectaculos”

Manager general la Hermannstadt, dar şi impresara mai multor jucător de la FCSB, Anamaria Prodan susţine că acest eşec usturător a fost cauzat de tactica aleasă de Ruben Albes. Antrenorul spaniol a ales un joc deschis, deşi Anamaria Prodan susţine că l-a avertizat că va întâlni o echipă formată din jucători cu multă viteză: 

”El a încercat să fie spectaculos şi fotbalul ne-a pedepsit, să spun aşa. Împotriva FCSB-ului, spre exemplu, i-am spus că va avea să întâlnească cei mai buni jucători din România. Am relaţii de prietenie cu FCSB, într-adevăr, dar asta e realitatea. Nu ştiu dacă vreo echipă, poate doar CFR şi Craiova, se mai poate bate cu FCSB. Când vine vorba de viteză, tehnică, nu le poţi face faţă lui Moruţan, Man sau Tănase. Toţi antrenorii tineri trebuie să se gândească înaintea fiecărui meci”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro X. 

 

Afla mai multe despre: anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare