Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a plecat de la Rapid? FOTO | Mesajul interpretabil pe care Daniel Niculae l-a postat pe reţelele de socializare

De ce a plecat de la Rapid? FOTO | Mesajul interpretabil pe care Daniel Niculae l-a postat pe reţelele de socializaregalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Niculae a plecat fără nicio explicaţie de la Academia Rapid şi miercuri seară a publicat pe reţelele de socializare o poză cu un mesaj interpretabil: ”Compromisul naşte compromisuri”.

Academia Rapid şi-a îndeplinit planul şi a reuşit să promoveze în Liga a 3-a, dar a rămas fără cel mai important jucător. Daniel Niculae a refuzat să-şi prelungească înţelegerea, în ciuda insistenţelor din partea conducerii. Luni, pe site-ul oficial al clubului a fost postat un comunicat în care oficialii clubului susţine că i-au oferit lui Daniel Niculae un salariu comparabil cu cele din Liga 1, plus postul de preşedinte. Însă Daniel Niculae n-a revenit asupra deciziei.

Mai mult, miercuri seara a publicat pe reţelele de socializare un mesaj interpretabil: ”Compromisul naşte compromisuri”. Atacantul de 35 de ani lasă astfel de înţeles că n-a fost de acord cu unele lucruri care se întâmplă în cadrul clubului, aşa că a preferat să se dea la o parte, în ciuda avantajelor care i-au fost promise.



De altfel, între Daniel Niculae şi conducerea clubului au apărut tensiuni încă de la mijlocul sezonului. În iarnă, fostul internaţional român a ameninţat că pleacă, fiind nemulţumit de modul în care clubul era condus.

Afla mai multe despre: academia rapidfc rrapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare