Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a ratat de fapt Radu Drăguşin cantonamentul preolimpic: ”Glumeam cu Mirel, zic 'tu ai văzut ce ai păţit fără bac, lasă-l să-l ia'”

De ce a ratat de fapt Radu Drăguşin cantonamentul preolimpic: ”Glumeam cu Mirel, zic 'tu ai văzut ce ai păţit fără bac, lasă-l să-l ia'”

Stranieri

Comentarii

Florin Manea a dezvăluit motivul pentru care Radu Drăguşin a lipsit din cantonamentul preolimpic: se pregăteşte pentru bacalaureat.

Radu Drăuşin a cerut să fie retras din lotul pentru cantonamentul preolimpic din motive persoanel, iar, până acum, acestea rămâneau necunoscute. Dar impresarul său, Florin Manea, a făcut o dezvăluire incredibilă: fundaşul lui Juve avea de invăţat pentru bacalaureat.

Florin Manea a mai discutat şi despre situaţia de la club a stopperului. Impresarul a dezvăluit că atunci când a semnat prelungirea cu ”bătrâna doamnă”, lui Drăguşin i s-a promis că va fi a patra opţiune pe postul său, astfel că va prinde mai mult ca sigur meciuri.

De ce a ratat de fapt Radu Drăguşin cantonamentul preolimpic

”Acum e într-o situaţie puţin delicată, se pregăteşte pentru bacalaureat, face şase, şapte ore de meditaţii. Dar e un antrenor nou. Din discuţiile pe care le-am avut la semnarea contractului ni s-a promis că va fi al patrulea şi că va şansa să joace.

Eu sper să atingă undeva între 10 şi 15 meciuri. Ceea ce ar însemna enorm pentru el, să joci la Juventus e ca şi cum ai juca 40 de meciuri la orice altă echipă. E ciudat să vezi un jucător care e la nivelul acesta să se interseze atat de mult de bacaluareat.

Pentru el e un obiectiv important, mulţumim şi celor de la lotul naţional că l-au înţeles. Le-a spus că doreşte să rămână să înveţe. Era greu, el nu a fost deloc în România. Glumeam cu Mirel, zic 'tu ai văzut ce ai păţit fără bac, lasă-l să-l ia'.

Spunea 'bă nu puteam să ajung deloc, ba eram cu lotul, ba eram cu Steaua'. Asta e, trebuia să faci o frână”, a declarat Florin Manea

Afla mai multe despre: radu drăguşinjuventusflorin manea 

viewscnt
Articole similare