Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a ratat Gigi Becali transferul fotbalistului de la U Craiova. Dezvăluirile jucătorului: „Lumea ştie ce se întâmplă la ei. Nu ai antrenor, nu ai stadion”

De ce a ratat Gigi Becali transferul fotbalistului de la U Craiova. Dezvăluirile jucătorului: „Lumea ştie ce se întâmplă la ei. Nu ai antrenor, nu ai stadion”

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş central al lui U Craiova, Tiago Ferreira (27 de ani), în prezent la MTK Budapest, a vorbit pe larg despre perioada petrecută în România, dar şi despre motivele pentru care a refuzat să meargă la rivala oltenilor, FCSB, în 2019.

Universitatea Craiova a anunţat la finele lunii aprilie faptul că a fost reziliată înţelegerea cu fotbalistul portughez, Tiago Ferreira, ajuns în Oltenia în vara lui 2017, de la Uniao Madeira din Portugalia.

„Am avut trei ani foarte frumoşi la Ştiinţa. Am un regret că nu am dus acest sezon până la capăt, că nu am prelungit şi pentru acest final de sezon, dar aşa e viaţa. Finala Cupei României din 2018 rămâne cea mai frumoasă amintire a mea de la Craiova, după 25 de ani. Nu ştiu dacă voi reveni la Craiova, în fotbal nu ştii niciodată, să vedem ce se va întâmpla. Deocamdată, eu sunt aici şi îmi e foarte bine", a declarat lusitanul pentru Oltenia TV.

În vara anului 2019, FCSB şi U Craiova au negociat un schimb de jucători. Mihai Bălaşa ar fi urmat să treacă de la FCSB, la U Craiova, în timp ce Tiago Ferreira ar fi venit la echipa din Bucureşti. 

Până la urmă, doar apărătorul român a plecat în Oltenia: „A fost decizia mea să nu merg la FCSB. Visul meu era să iau titlul cu Universitatea, iar la FCSB nu văd condiţii pentru a se atinge o asemenea performanţă, toată lumea ştie ce se întâmplă la ei. Acolo nu ai antrenor, nu ai stadion, e greu”, a mai spus Tiago Ferreira. 

Tiago Ferreira, despre lupta pentru titlul Ligii 1

"Din punctul meu de vedere, meciul decisiv va fi cel din ultima etapă. Universitatea Craiova va câştiga cu Astra, CFR câştigă cu Botoşani, iar cele două echipe vor avea bătălia finală pentru campionat. Sper ca Ştiinţa să devină campioană.

Cred că echipa este mai compactă în fazele de joc. Echipa a crescut în zona tactică, fundaşii nu mai greşesc şi consider că acesta este principalul motiv pentru care Universitatea joacă atât de bine. În momentul în care am plecat, noi eram pe locul doi. S-au întâmplat multe probleme la CFR în această perioadă de pandemie. Cred că şi schimbarea antrenorului a contat foarte mult. Au şanse mari să fie campioni. Aştept o medalie, normal. Mi-au promis.

Eu cred că victoria de la Cluj a schimbat mentalitatea echipei, a fost foarte important. Cred că a crescut încrederea foarte mult, a fost un meci foarte frumos, cel mai important meci. Suporterii Universităţii Craiova sunt cei mai frumoşi din România, mereu sunt alături de echipă. Foştilor mei colegi le transmit să aibă încredere şi consideră că vor câştiga campionatul. Am auzit că CFR ar vrea un antrenor portughez. Ştiu că este un tehnician agresiv, cu antrenamente dure, dar nu-l cunosc personal”, a mai spus Tiago Ferreira pentru Oltenia TV

În 2014, Porto l-a cedat în Belgia, la Zulte Waregem, în schimbul a 250.000 de euro, iar un an mai târziu a fost lăsat să plece liber de contract la Uniao Madeira. Tot liber de contract a ajuns şi al Universitatea Craiova, pentru care a evoluat  în 76 de partide, fără a marca.

 

Afla mai multe despre: gigi becalitiago ferreirafcsbu craiova 

viewscnt
Articole similare