Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Andrei Pavel nu poate fi noul antrenor al Simonei Halep? Dezvăluiri din interiorul staff-ului: "Acest gând nu există!"

De ce Andrei Pavel nu poate fi noul antrenor al Simonei Halep? Dezvăluiri din interiorul staff-ului: "Acest gând nu există!"

Simona Halep

Comentarii

Fosta jucătoare Virginia Ruzici a declarat că încă nu se ştie dacă noul antrenor al Simonei Halep va fi străin sau român, urmând să fie analizate toate posibilităţile în acest sens. Ea a precizat că varianta Andrei Pavel nu există, deoarece fostul sportiv este ocupat.

"Situaţia este puţin de neaşteptat, inedită, pentru că nu i s-a întâmplat niciodată, dar după patru ani de colaborare este logic ca unele relaţii să se termine. Decizia lui Darren mi se pare respectabilă, după ce a mers peste tot patru ani, deci tot respectul pentru el. Dar viaţa merge înainte. Vă grăbiţi puţin, daţi-ne timp şi atunci când vom fi organizaţi o să ştiţi. Nu ştiu dacă străin sau român. Vom analiza toate posibilităţile care ni s-au oferit şi poate şi altele pe care le vom căuta noi. Simona continuă să fie optimistă, e numărul unu, ceea ce contează este să fie sănătoasă şi în rest ne vom organiza foarte bine", a spus Ruzici.

Referitor la varianta ca Andrei Pavel să devină antrenorul Simonei Halep, Virginia Ruzici a subliniat că fostul jucător este ocupat. "Lucrează cu Marius Copil. Deci acest gând nu există".

Afla mai multe despre: andrei pavelsimona halepantrenordecizietenis 

viewscnt
Articole similare