Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce ar fi picat transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray. Minciuna apropiaţilor jucătorului, dezvăluită de Giovanni Becali EXCLUSIV

De ce ar fi picat transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray. Minciuna apropiaţilor jucătorului, dezvăluită de Giovanni Becali EXCLUSIV
Comentarii

Slavia Praga a anunţat că nu-l va vinde pe Nicolae Stanciu la Galatasaray, după câteva săptămâni de discuţii şi informaţii apărute în presă. Acum, agentul Ioan Becali a oferit un detaliu "din interior".

Ce s-ar fi întâmplat la negocierile pentru transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray

Giovanni Becali, cel care a susţinut, în mai multe rânduri, că a vorbit cu antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, a oferit presupusa explicaţie a transferului ratat de Nicolae Stanciu, la Galatasaray. 

Agentul i-a acuzat pe reprezentanţii jucătorului că au minţit. Diferenţa dintre cerere şi ofertă a fost de câteva milioane de euro, deşi Slavia a fost anunţată că echipa din Turcia a propus suma de 8 milioane de euro. După ce a aflat adevărul, preşedintele Slaviei a întrerupt negocierile pentru realizarea transferului. 

Printre alţii, internaţionalul român este reprezentat şi de Anamaria Prodan: "Nişte reprezentaţi ai jucătorului Stanciu s-au dus la presedintele clubului Slavia Praga şi au spus că au ofertă de 8 milioane de euro. Prima ofertă făcută de Galata a fost de 4 milioane de euro, după care au ajuns la 5,5 - 6 milioane de euro. Şi atunci preşedintele clubului Slavia le-a spus intermediarilor <<Aţi spus că aveţi ofertă de 8 milioane, mă gândeam să urc şi eu la 9 milioane>>. Şi au zis că în situaţia asta nu-l mai vând. Sunt nişte minciuni de reprezentanţi care nu fac altceva decât să tulbure apele, în loc să laşi cluburile să se înţeleagă ele, pentru că e o problema între club şi club, după care vine o parte a intermediarului, care răspunde de contractul jucătorului", a declarat agentul pentru Telekom Sport. 

La câteva săptămâni de la vestea rămânerii lui Nicolae Stanciu la Galatasaray, multipla campioană din Super Lig a anunţat, oficial, transferul lui Alexandru Cicâldău, de la Universitatea Craiova, pentru 6.5 milioane de euro: "La Cicâldau au durat trei zile tratativele, s-a ajuns şi acolo într-o perioadă când se putea rupe totul. E bine că s-a terminat. Câştigă la Galata de 10-12 ori mai mult decât la Craiova", a mai spus Giovanni Becali.

 

Afla mai multe despre: nicolae stanciuioan becaligiovanni becalianamaria prodan 

viewscnt
Articole similare