Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce ar fi plecat Edi Iordănescu de la CFR Cluj. Iuliu Mureşan: "Are un exces de orgoliu. Poate s-a simţit jignit" EXCLUSIV

De ce ar fi plecat Edi Iordănescu de la CFR Cluj. Iuliu Mureşan: "Are un exces de orgoliu. Poate s-a simţit jignit" EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Fostul preşedinte de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a încercat să găsească o explicaţie pentru plecarea lui Edi Iordănescu de pe banca echipei campioane a României.

Edi Iordănescu, supărat la CFR Cluj? "El are un exces de orgoliu"

Marţi, antrenorul Edi Iordănescu a anunţat că pleacă de pe banca lui CFR Cluj. Tehnicianul a dat de înţeles că cele două părţi nu s-au pus de acord în privinţa detaliilor, iar Iuliu Mureşan a găsit explicaţia. 

"N-am multe informaţii despre Edi, dar îmi pot imagina. El are un exces de orgoliu şi poate asta a fost cauza pentru care s-au despărţit. Poate din atitudini s-a simţit jignit şi poate că de asta a plecat. Mai degrabă în relaţia cu conducerea. E vorba despre relaţia între oameni, iar patronii, Neluţu Varga, Becali, Rotaru, e normal să aibă pretenţia să discute cu jucătorii, iar de multe ori antrenorii nu acceptă, iar de aici apar despărţilile", a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport. 

Oficialul a analizat şi varianta Marius Şumudică la CFR Cluj, iar mutarea încercată de conducătorii din Gruia a fost lăudată. 

Iuliu Mureşan, paralelă între perioada sa la CFR Cluj şi actuala generaţie. Cu ce se ocupă acum Arpad Paszkany

"În perioada mea, am luat echipa din Liga 3. Chiar nu mă pricepeam la fotbal, nu eram fan. Arpad Paszkany era mai pasionat, dar nici el nu a practicat. Noi am luat-o de la zero, iar noi le-am lăsat un club bine format, pus pe şine. Să zicem că le-a fost mai uşor de dus mai departe. Clubul era campion, clubul avea mentalitate de câştigător şi au dus munca foarte bine, până la o performanţă notabilă. Sunt perioade diferite. Nouă ne-a fost mai greu, luând clubul din Liga 3 şi să joci în Champions League. 

Acum, Arpad Paszkany are afaceri, dar nu în fotbal. Nu mai are nicio legătură. Stă mai mult în afară. Afacerile le are în altă ţară. E mai puţin în România în ultima perioadă, dar e bine", a mai spus fostul oficial de la CFR Cluj. 

În acest moment, CFR Cluj are trei variante pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu, iar favorit pare a fi Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuiuliu muresancfr cluj 

viewscnt
Articole similare