Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce ar pleca Edi Iordănescu de la FCSB? Gigi Becali a fost atenţionat! ”Dacă se va întâmpla un alt episod, cu siguranţă nu va rămâne!”

De ce ar pleca Edi Iordănescu de la FCSB? Gigi Becali a fost atenţionat! ”Dacă se va întâmpla un alt episod, cu siguranţă nu va rămâne!”

FCSB

Comentarii

Iordănescu a venit la FCSB după ce Becali a spus că îi va oferi putere de decizie şi că nu se va mai implica la echipă.

Pentru a se asigura că acest lucru se întâmplă, Edi Iordănescu a pus o clauză în contract care nu îi permite lui Gigi Becali să critice echipa sau antrenorul în spaţiul public. Cu toate acestea, la două luni după ce Iordănescu a preluat echipa, Becali a criticat în spaţiul public faptul că FCSB nu are un joc bazat pe posesie. 

Chiar dacă Becali ar fi încălcat clauzele din contract, Edi Iordănescu a decis să rămână în continuare la FCSB. Totuşi, Helmut Duckadam crede că dacă un episod asemănător se va întâmpla, Edi Iordănescu nu va mai rămâne la FCSB. De asemenea, eroul de la Sevilla consideră că Iordănescu a avut un rol decisiv în forma echipei, care are 6 victorii consecutive. 

 ”Dacă se va întâmpla un alt episod, cu siguranţă nu va rămâne!”

”Am fost optimist că domnul Becali se va ţine de cuvânt şi-l va lăsa să-şi facă treaba, însă am văzut că n-a rezistat prea mult. Edi va putea trece peste un episod, însă nu cred că va trece şi peste al doilea.

Dacă se va întâmpla un alt episod, cu siguranţă nu va rămâne. Dacă va mai fi unul, cred că Edi nu va mai sta. Cred că peste un episod poate trece, dar peste al doilea nu va putea, se vor despărţi.

Dacă pleacă Edi, va rămâne o echipă de pluton, pentru că nu poţi merge la infinit în maniera în care ai mers în aceşti ani”, a transmis Helmut Duckadam, la PRO X.

Afla mai multe despre: fcsb-iordănescu-becali-duckadam 

viewscnt
Articole similare