Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce Astori şi nu el!?" FOTO | Mesaj ŞOCANT afişat de ultraşii lui Bari după ce căpitanul Fiorentinei a murit

"De ce Astori şi nu el!?" FOTO | Mesaj ŞOCANT afişat de ultraşii lui Bari după ce căpitanul Fiorentinei a muritgalerie foto

Serie A

Comentarii

Decesul lui Davide Astori la doar 31 de ani a luat prin surprindere lumea fotbalului şi a generat mii de reacţii şi mesaje de condoleanţe, însă un banner afişat de ultraşii formaţiei italiene Bari a fost de-a dreptul şocant.

Fanii grupării din Serie B au afişat o pânză imensă pe un pod din oraşul din sudul Italiei, cu mesajul: "De ce Astori şi nu Masiello?".



Bannerul reprezeintă o trimitere la fundaşul Andrea Masiello, de la Atalanta, considerat principalul vinovat pentru retrogradarea echipei în Serie B, în 2011. Atunci, Masiello şi-a dat un autogol în înfrângerea cu Lecce, scor 0-2, iar Bari a retrogradat chiar în detrimentul învingătorilor.



La scurt timp, procuratura din Italia a deschis un dosar ce viza implicarea mafiei pariurilor în acel meci, iar Masiello a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, după ce a recunoscut că a primit peste 50.000 de euro pentru a se asigura că Bari pierde acel meci.

Davide Astori a murit noaptea trecută, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A. Gruparea din Florenţa încă nu a anunţat când va fi înmormântat fotbalistul.
 

Afla mai multe despre: davide astorifani baribannermesaj 

viewscnt
Articole similare