Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce au ales rapidiştii să joace în Regie? Daniel Pancu explică: "Tribunele sunt aproape de teren, la fel ca în Giuleşti!"

De ce au ales rapidiştii să joace în Regie? Daniel Pancu explică: "Tribunele sunt aproape de teren, la fel ca în Giuleşti!"

Fotbal

Comentarii

Daniel Pancu susţine că Stadionul Regie este cea mai bună soluţie pentru meciurile de pe teren propriu ale echipei sale din L3.

"E o problemă cu gazonul în Regie. Înţeleg că e nevoie de 4-5 zile cu soare pentru ca iarba să se prezinte în condiţii cât de cât bune la primul meci de acasă. Dar s-au montat instalaţiile de irigare şi asta e foarte bine. Regia este cea mai bună soluţie pentru noi. Mai ales că tribunele sunt aproape de teren, la fel ca în Giuleşti. 
 
Ne lipseşte baza Pro Rapid, deocamdată ne antrenăm în Regie. Cred că Pro Rapid e mai important acum decât noul stadion, ne lipseşte foarte mult. Am vorbit cu domnul primar şi spunea că am putea ajunge acolo la sfârşitul lunii martie, e vorba de acte acum. Eu sper să ne mutăm acolo în 2-3 luni", a explicat Pancu.
 
Echipa de fotbal FC Rapid ocupă în acest moment prima poziţie în clasamentul Seriei a II-a a Ligii a III-a, cu 4 puncte avans faţă de Unirea Slobozia. În prima etapă a returului, formaţia condusă de Daniel Pancu va întâlni în deplasare formaţia Progresul Spartac Bucureşti.

Afla mai multe despre: pancurapidregie 

viewscnt
Articole similare