Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce au nevoie Mirel Rădoi şi Nicolae Dică pentru a reuşi ca antrenori

De ce au nevoie Mirel Rădoi şi Nicolae Dică pentru a reuşi ca antrenori
Comentarii

Alin Toşca, fundaşul echipei naţionale a României, a vorbit despre colaborarea pe care o are alături de Mirel Rădoi şi Nicolae Dică.

Apărătorul în vârstă de 28 de ani consideră că selecţionerul României şi secundul său nu au nevoie decât de noroc pentru a reuşi în antrenorat, deoarece muncesc foarte mult.

”Este o plăcere şi o bucurie să lucrez din nou cu ei. Consider că sunt doi foşti jucători care şi-au lăsat amprenta asupra fotbalului românesc şi cred că şi-o pot lăsa şi ca antrenori.

Îi cunosc foarte bine, am lucrat împreună, au toate calităţile. Consider că singurul lucru de care au nevoie este norocul, în rest, ştiu cât de mult muncesc ca antrenori.”, a declarat Alin Toşca, într-un interviu acordat pentru FRF TV. 

Islanda - România se joacă joi, de la ora 21:45. Islandezii nu vor avea suporteri la meciul cu România, în ciuda anunţului UEFA, din cauza unui record de cazuri pozitive de COVID-19 în Islanda.

Federaţia islandeză a emis o informare cu privire la noile decizii ale autorităţilor naţionale din Islanda în contextul pandemiei COVID-19.

Astfel, deşi UEFA anunţase că ţările-gazdă pot primi fani proprii până la 30% din capacitatea stadionului (fără aceeaşi posibilitate pentru fanii oaspeţi), Islanda-România se va juca fără spriinul suporterilor pentru adversarii noştri.

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dicaalin toscaromaniaislanda 

viewscnt
Articole similare