Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Constantin Budescu a fost lăsat pe banca de rezerve. Edi Iordănescu a explicat: "Decizia e a mea"

De ce Constantin Budescu a fost lăsat pe banca de rezerve. Edi Iordănescu a explicat: "Decizia e a mea"

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu l-a lăsat pe banca de rezerve pe Constantin Budescu pentru partida FCSB-ului cu Academica Clinceni.

Constantin Budescu, doar rezervă în FCSB - Academica Clinceni

Edi Iordănescu nu a dorit să-l forţeze pe Budescu, după cele 120 de minute jucate la Hunedoara. "Ne dorim să fie unul care să ne aducă trei puncte. Întâlnim o echipă sub potenţial. E o echipă cu mijloace, e un antrenor nou (n.r. - Ionuţ Chirilă), care aduce un suflu nou. Suntem 20 în lot, cu mulţi accidentaţi. Avem un staff medical bun, care lucrează să recupereze jucătorii. Decizia e a mea de a-l ţine pe Budescu pe bancă. A jucat 120 de minute şi consumul e foarte mare. În viitor, îl veţi vedea foarte des în jocurile noastre", a spus antrenorul FCSB. 

FCSB - Academica Clinceni, în Liga 1, e pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Nemulţumit de cum au decurs lucrurile în victoria din Cupa României cu Hunedoara, în 120 de minute, Edi Iordănescu a dezvăluit ce plan a avut, de fapt, în privinţa lui Budescu. 

"Peste 14.000 de metri alergaţi, aproape 15.000. Nu am planificat asta pentru el, avem în cap cu totul altceva. Să îi dau 60-70 de minute, după care era unul dintre cei vizaţi pentru schimbare, tocmai pentru a-l menaja şi a-l avea în grafic şi pentru acest joc. Fie de la început, fie pe parcurs, dar voiam să îmi las această decizie de a o lua chiar în preajma jocului. În funcţie şi de  feedbackul pe care îl aveam şi de la el", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă, în urma calificării în optimile Cupei României. 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare