Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce crede Hagi că Viitorul are un sezon mai slab decât precedentul: "Asta a fost problema"

De ce crede Hagi că Viitorul are un sezon mai slab decât precedentul: "Asta a fost problema"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că va fi dificil meciul de luni împotriva echipei din Botoşani, aceasta având un parcurs bun anul trecut şi s-a întărindu-se în pauza competiţională, considerând că elevii săi trebuie să facă un meci foarte bune pentru a reuşi să câştige.

Hagi crede că Viitorul ar fi fost mai sus în clasament dacă la începutul sezonului nu ar fi fost mai concentrată pe cupele europene şi mai puţin pe campionat.

“Este meci de trei puncte, ne dorim foarte mult să câştigăm în faţa unei echipe care are experienţă, s-a întărit în această iarnă. Au făcut foarte bine şi până în iarnă şi chiar dacă nu sunt într-un moment foarte bun, cred că va fi un meci foarte greu din toate punctele de vedere.

Va trebui să facem bine ambele faze, atât cu mingea, cât şi fără minge, să ştim să atacăm, să ştim să ne apărăm, să facem un meci complet pentru a lua cele trei puncte. Cred că ele vor veni dacă vom face un meci foarte bun”, a declarat Hagi, duminică, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul este mulţumit de cele patru puncte obţinute de formaţia sa în acest an, considerând că putea fi şasa dacă în partida cu Astra jucătorii ar fi fost mai inspiraţi.

“Echipa a făcut patru puncte din două meciuri, să zicem că e bine. Puteam să avem şase puncte dacă aveam puţină inspiraţie, nu şansă, inspiraţie, cu Astra, pentru că am avut ocaziile să câştigăm”, a precizat Hagi.

El crede că Viitorul s-ar fi aflat acum pe o poziţie mai bună în clasament dacă în vară formaţia nu se concentra mai mult pe meciurile din cupele europene şi mai puţin pe campionat.

“Anul acesta am făcut greşeli, din acest motiv avem mai puţine puncte ca anul trecut şi suntem pe locul pe care suntem. În condiţii normale eu cred că puteam fi mult mai sus, dar a fost acel început de campionat în care fost mai mult focusaţi pe cupe europene şi mai puţin pe campionat şi acest lucru s-a văzut”, a precizat antrenorul.

Hagi a mai spus că în meciul cu Viitorul nu va putea conta pe Rădoi şi Voduţ, accidentaţi.

Meciul dintre Viitorul şi FC Botoşani va avea loc luni, de la ora 20.45, pe stadionul din Ovidiu. 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulbotosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare