Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce Dario Bonetti?". DDB a oferit 18 argumente pentru venirea italianului pe banca lui Dinamo Bucureşti: "A spus că este un Ferrari"

"De ce Dario Bonetti?". DDB a oferit 18 argumente pentru venirea italianului pe banca lui Dinamo Bucureşti: "A spus că este un Ferrari"

Dinamo București

Comentarii

Fanii-acţionari au anunţat motivele pentru care Dario Bonetti a fost ales în funcţia de antrenor la Dinamo Bucureşti. Italianul este unul dintre favoriţii suporterilor şi a fost alături de club în ultima perioadă.

Cum a ajuns Dario Bonetti antrenor la Dinamo Bucureşti

Antrenorul nu a mai condus o echipă din 2016, atunci când a fost pe banca lui ASA Târgu Mureş. Are două trofee cu Dinamo Bucureşti, Cupa României, în 2012, şi Supercupa României, în 2013, şi este văzut drept omul potrivit pentru echipa din "Ştefan cel Mare", după plecarea lui Dusan Uhrin. 

"DE CE DARIO BONETTI? 

1. Pentru că ìn primăvara lui 2020, când clubul a rămas exclusiv pe umerii suporterilor, cu datorii din urmă, pe jumătate de an, primul care a vorbit cu noi şi ne-a încurajat a fost Dario.

Atunci când nimeni nu mai credea că vom supravieţui, atunci când nimeni nu mai dădea doi bani pe clubul ăsta, el ne-a spus că "Dinamo este un Ferrari, cu cheile în contact şi cu rezervorul plin. Trebuie doar cineva care să ştie să-l pornească."

Între timp, au venit impostorii care au furat benzina din rezervor şi au vandalizat bijuteria asta roşie. E mai greu ca niciodată s-o pornim din loc, DAR N-AVEM ÎNCOTRO. Vom fi noi scânteia care va reaprinde acest motor.

2. Pentru că atunci când alţii ne spuneau că vor veni alături de noi în DDB când va mai trece pandemia, Dario n-a stat pe gânduri. A crezut în noi, s-a înscris în DDB şi i-a provocat pe alţi mari dinamovişti să se alăture. Atunci am avut prima mare explozie de înscrieri în DDB.

3. Pentru că după un meci pierdut cu 3-0 la masa verde, a ştiut să-i motiveze pe jucători şi să-i facă să creadă într-un miracol, intrând în istorie ca prima şi singura echipă care întoarce un astfel de rezultat. 

4. Pentru că în contextul în care alţi antrenori ne-au spus că mai aşteaptă, ca să vadă dacă se deblochează transferurile şi dacă vin banii, el a avut curajul asumării.

5. Pentru că ieri n-a plecat acasă după ce a văzut câţi jucători mai sunt la Saftica.

Este genul de antrenor care crede în jucătorii săi şi ştie să-i capaciteze. 

6. Pentru că nu s-a speriat când a văzut că baza sportivă arată ca după război, fără duşuri, fără toalete, fără vestiare, fără obiectele donate de suporteri, fără o parte din aparatură.

7. Pentru că Saftica devenise sat fără câini, iar el este genul de antrenor care impune disciplina la echipă şi în jurul echipei", a transmis PCH. 

DDB, despre Dario Bonetti: "El a adus la Dinamo ultimele trofee importante"

"8. Pentru că el a adus la Dinamo ultimele trofee importante, pentru care a ştiut să se bată în stil italian.

9. Pentru că a ştiut să pună în valoare jucători precum Diabete, Kone, Andrei Cristea, Marius Alexe, Gabi Torje, Dragos Grigore, Constantin Nica sau Steliano Filip. A ştiut să îmbine experienţa unor jucători ca Dănciulescu sau Marius Niculae, cu entuziasmul celor tineri.

Unii dintre ei au fost aduşi de el la prima echipă, unde i-a şlefuit, pentru ca apoi să fie vânduţi de Dinamo, chiar şi cu preţuri de peste 1 milion de euro.

10. Pentru că nu s-a dezis niciodată de Dinamo, deşi nu este român şi nu are nicio obligaţie morală faţă de noi.

11. Pentru că a jucat la cel mai înalt nivel, de la Naţionala Italiei până la Roma, Juventus, Milan sau Hellas.

12. Pentru că nu ştie ce înseamnă frica. Este cunoscut drept cel mai dur jucător din istoria Italiei, unde deţine recordul de cartonaşe roşii. Niciodată nu intra la rupere, dar era genul de care nu putea trece şi mingea şi adversarul.

Dinamo are nevoie de RĂUTATEA CÂINEASCA, asemănătoare celei arătate de italieni în finala de la Londra.

13. Pentru că anul trecut, când Dinamo căuta jucători, a fost dispus să alerge pentru noi şi să ne propună jucători fără să ceară 1 euro. Asta în contextul în care, la noi, tradiţia spune că nimic nu se mişcă fără comisioane şi interese.

14. Pentru că provine dintr-o şcoală care dă ora exactă în fotbal, după cum s-a văzut la ultimul Campionat European. 

15. A format echipa Zambiei, care a câştigat Cupa Africii, o competiţie în care se bat echipe ca Nigeria, Ghana sau Camerun, cu care Naţionala noastră ar visa la un egal. 

16. Pentru că Dario a cumpărat bilete cot la cot cu noi şi a contribuit, cu puţinul lui, la supravieţuirea lui Dinamo.

17. Pentru că noua conducere are încredere în el. 

18. PENTRU CĂ DACĂ EL CREDE ÎN NOI ŞI ÎN DDB, când mulţi ne pun la îndoială, ŞI NOI TREBUIE SĂ CREDEM ÎN EL, când mulţi nu-i acordă şanse", se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidario bonettiddb 

viewscnt
Articole similare