Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce e dezamăgit liderul din teren al Rapidului când se uită la noul stadion: "Eu asta mi-aş fi dorit. Acum e cea mai mică"

De ce e dezamăgit liderul din teren al Rapidului când se uită la noul stadion: "Eu asta mi-aş fi dorit. Acum e cea mai mică"

Rapid

Comentarii

Căpitanul echipei Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, a sărbătorit alături de colegi şi fani inaugurarea noului stadion. Totuşi, apărătorul de 37 de ani este dezamăgit de un singur aspect.

"Aveam cea mai mare tribună a doua din România şi acum e cea mai mică"

Rapidiştii au pătruns pe un stadion plin pentru inaugurare, sâmbătă, iar de la eveniment nu a putut lipsi Cristian Săpunaru, liderul din teren al echipei antrenate de Adrian Mutu. 

Totuşi, Săpunaru a găsit un minus în privinţa noului stadion Rapid - Giuleşti. 

"Oamenii aşteptau această zi de ani şi ani şi astăzi li s-a îndeplinit un vis, să vină pe Giuleşti să vadă noul stadion. Mi-aş fi dorit să fie măcar un stadion de 20.000 de locuri. Aveam cea mai mare tribună a doua din România şi acum e cea mai mică", a declarat Cristian Săpunaru.  

Fundaşul a oferit şi un moment amuzant după ce l-a auzit cântând pe preşedintele Daniel Niculae. 

"Uitaţi şi dumneavoastră, primul rapper în costum. Să trăiţi, dom' preşedinte!  (n.r. - centenarul) ne obligă să ne clasăm cât mai sus, să intrăm în play-off şi să ne batem la campionat, pentru că este centenarul clubului", a mai spus fundaşul central.  

Inaugurarea Stadionului Rapid - Giuleşti

Noul stadion Rapid – Giuleşti a fost inaugurat, sâmbătă, printr-un eveniment de câteva ore, la care au participat legendele clubului giuleştean.

La inaugurare, imnul naţional a fost cântat de Felicia Filip, iar cel al Rapidului de Andrei Păunescu.

În startul evenimentului, a avut loc un meci “al viitorului” dintre Rapid U16 şi Poli U16. Apoi, a venit rândul legendelor să joace: Rapid – Poli Timişoara, meciul legendelor. Seara s-a încheiat cu o confruntare amicală între FC Rapid şi Politehnica Timişoara, încheiată 1-0 pentru gazde (gol Marzouk ’77).

Afla mai multe despre: rapid bucuresticristian sapunaru 

viewscnt
Articole similare