Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce FCSB nu joacă în Ghencea! CFR Cluj a aflat ce Gigi Becali nu a putut. Şeful campioanei a vorbit direct cu steliştii: "Mi s-a dat un răspuns" | EXCLUSIV

De ce FCSB nu joacă în Ghencea! CFR Cluj a aflat ce Gigi Becali nu a putut. Şeful campioanei a vorbit direct cu steliştii: "Mi s-a dat un răspuns" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB încă are "interzis" pe cele mai noi stadioane din Bucureşti. Noul preşedinte de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a aflat ce finanţatorul Gigi Becali nu a putut, în ciuda cererilor făcute de clubul din Berceni spre cei care administrează Stadionul Steaua.

Cristi Balaj anunţă de ce FCSB nu poate juca pe Stadionul Steaua

Aflată în conflict cu Steaua Bucureşti, FCSB îşi joacă meciurile considerate acasă la Buzău, după perioada în care Arena Naţională a fost închisă fotbalului. Vicecampioana a făcut mai multe cereri pentru a juca atât pe noua arenă din Ghencea, cât şi pe stadionul de la Arcul de Triumf, dar a fost amânată, din nou. 

Noul preşedinte de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a făcut lumină în acest caz. După o discuţie faţă în faţă cu oficiali ai "militarilor", fostul central a aflat că un terţ are nevoie de o Hotărâre de Guvern, pentru a i se permite să joace pe Stadionul Steaua

"Eu ţin minte că la meciul de rugby, la finala campionatului, discutam cu cei de la Steaua. Meciul a fost între Steaua şi Baia Mare, pe Arcul de Triumf. Le spuneam că ar fi corect ca cei de la FCSB să fie lăsaţi să joace acolo (n.r. - pe Stadionul Steaua), că stadioanele au fost făcute pentru echipele care le pot închiria. Investiţiile acestea vor şi civiliza spectatorii, e o experienţă. 

Mi s-a dat un răspuns. Nimeni n-a întrebat care e modalitatea de a desfăşura competiţii. Nu e o Hotărâre de Guvern, care să spună exact în ce condiţii se poate juca, în acest moment. Competiţiile oficiale se pot disputa doar cu un protocol. Nu cunosc protocolul dintre FRF şi Steaua (n.r. - echipa naţională a jucat, deja, în Ghencea). La competiţia de rugby, federaţia de rugby, care e finanţată de MTS... Acolo s-a putut. 

La Steaua nu a fost iniţiată această Hotărâre de Guvern. Probabil că nici nu s-au grăbit, din anumite motive pe care le putem înţelege. Despre Ghencea zic. La echipa naţională a fost un protocol. Ca să închiereze spre terţ, la jocuri oficiale, se face doar printr-o Hotărâre de Guvern. Eu reproduc ce mi s-a spus, nu înseamnă şi că sunt de acord", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.  

Noul preşedinte de la CFR Cluj a vrut să o ajute pe FCSB

Mai mult, din postura de rival în Liga 1, Cristi Balaj a dorit să ajute echipa finanţată de Gigi Becali, din mai multe motive. 

"Am încercat să fac lobby pentru FCSB, e Ghencea, nici nu contează că e FCSB. Da, am făcut lobby. Ştiam că voi merge la CFR şi am făcut lobby pentru FCSB. Jucăm cu ei şi vreau să joc pe un stadion frumos. Vreau ca echipele care joacă în competiţiile europene să joace într-un mediu frumos. Am purat acest dialog purtând un lobby pentru FCSB", a mai spus noul oficial de la CFR Cluj.  

 

Afla mai multe despre: cristi balajfcsbcfr clujfcsb stadionul steauade ce fcsb nu joaca pe stadionul steaua 

viewscnt
Articole similare