Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Gigi Becali a dispărut brusc din viaţa publică: ”Vă rog să uitaţi de mine”

De ce Gigi Becali a dispărut brusc din viaţa publică: ”Vă rog să uitaţi de mine”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit de ce a dispărut brusc din viaţa publică, după ce ani în şir a fost unul dintre personajele pitoreşti ale fotbalului românesc. În ultima perioadă, patronul FCSB a refuzat să mai facă declaraţii în presă şi a lipsit şi de la meciurile FCSB-ului.

Gigi Becali a dispărut brusc din viaţa publică şi intervenţiile sale din timpul emisiunilor de sport au dispărut. Patronul FCSB-ului n-a mai fost văzut nici la meciurile echipei şi nici n-a mai intrat după meciuri în direct pentru a-şi critica sau lauda jucătorii. 

De ce a dispărut Gigi Becali din viaţa publică. Omul de afaceri spune că este dezamăgit

Momentul în care Gigi Becali a dispărut din viaţa publică a corespuns că instalarea unui nou staff la FCSB, condus de Toni Petrea şi Thomas Neubert. Apropiaţii celor doi au declarat sub protecţia anonimatului că au reuşit să-l convingă pe Gigi Becali să nu mai facă declaraţii în presă, pentru a păstra liniştea la echipă. 
Însă Gigi Becali spune că este dezamăgit şi nu vrea să mai discute cu reprezentanţii presei. Patronul FCSB spune că a renunţat inclusiv la televizor şi vrea să stea cât mai departe de fotbal, pentru a fi mai aproape de familie:
”Tată, va rog din suflet să mă lăsaţi. Presa a ajuns rău de tot şi eu prefer să stau deoparte. Am renunţat până şi la televizor, nu mai am. Pentru că sunt scârbit de tot. Cine sunt eu să salvez lumea? Pe mine mă ştiu 22 milioane de români. Nu le pot rezolva problemele tuturor. Am dat 'block' tuturor ziariştilor. Vreau să-mi trăiesc viaţă în linişte. Voi sunteţi ultimii cu care mai vorbesc. Va rog să uitaţi de mine”, a mărturisit Gigi Becali pentru cancan.ro.

Becali a dispărut brusc din viaţa publică după ce a devenit unul dintre cei ani cunoscuţi români

Din 2003, când a devenit patron la FCSB, faima lui Gigi Becali a fost în continuă creştere. Imaginea pe care şi-a făcut-o prin intermediul fotbalului l-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuţi români. Gigi Becali a profitat de această celebritate şi a reuşit să ajungă inclusiv europarlamentar. A candidat, de asemenea, pentru alegerile parlamentare şi prezidenţiale, însă n-a avut prea mult succes. 
În 2006, în cadrul emisiunii ”Mari Români”, produsă de TVR, Gigi Becali a prins locul 13 în topul celor mai importanţi 100 de români din toate timpurile. Clasamentul a fost întocmit în baza voturilor publicului. 
 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare