Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce imediat cum este pus este contestat?". Nicolae Dică intervine pentru Corneliu Papură la U Craiova. Când ar trebui Rotaru să-i decidă soarta antrenorului

"De ce imediat cum este pus este contestat?". Nicolae Dică intervine pentru Corneliu Papură la U Craiova. Când ar trebui Rotaru să-i decidă soarta antrenorului
Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a cerut răbdare în privinţa antrenorului Universităţii Craiova, Corneliu Papură, care e contestat de o parte dintre fanii olteni.

Nicolae Dică i-a luat apărarea lui Corneliu Papură

U Craiova e pe locul al treilea în Liga 1, cu 33 de puncte, cu unul mai puţin decât CFR Cluj şi cu patru mai puţine decât liderul FCSB. Deşi oltenii au şanse la titlu, Corneliu Papură e contestat: "Craiova a pierdut jucători importanţi de la mijloc: Băluţă, Mitriţă, Mihăilă. Îl au pe Koljic accidentat. Este un antrenor care a jucat la U Craiova, care a făcut performanţă pentru Craiova ca jucător, a antrenat în Liga 3 şi unii jucători au ajuns în Liga 1. În Liga 1 a avut rezultate bunicele. De ce imediat cum este pus este contestat? Dacă are o relaţie bună cu patronul, asta nu înseamnă că nu poate să antreneze cu Craiova.

Lăsaţi-l până la vară să vedem ce poate să facă. În ultimii şase ani, Craiova nu a luat titlu. Dacă ar fi câştigat în ultimii cinci ani şi în al şaselea an ar fi venit Papură, şi nu ne câştigă sigur campioanutul, atunci...", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Înaintea meciului cu Astra Giurgiu, din deplasare, Corneliu Papură s-a arătat revoltat de lucrurile care i se reproşează lui şi echipei. Antrenorul a recunoscut că e bulversat de atacurile venite:

„Când câştigam cu 3-2, nu era bine, că primim goluri. Acum, nu primim gol, avem a doua cea mai bună apărare apărare, nu, tot nu e bine. La Botoşani, 0-0, echipa adversă nu a şutat niciodată pe spaţiul porţii. Am avut penalty nedat, erau două puncte în plus.

La Cluj (n.r. 0-0 cu CFR acum două runde), niciun şut pe spaţiul porţii noastre, zero, niciunul. Tot nu e bine. Noi am avut gol la Cluj, mingea a fost în poartă, nu e bine. Tot timpul e loc de mai bine, dar sunt lucruri pe care nu reuşesc să le înţeleg. Nicicum nu e bine”, a declarat Corneliu Papură.

Afla mai multe despre: corneliu papurau craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare