Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce informaţiile despre Lupescu ies abia acum la iveală? Burleanu: "A venit să ne dea lecţii de management şi ne-am uitat să vedem"

De ce  informaţiile despre Lupescu ies abia acum la iveală? Burleanu: "A venit să ne dea lecţii de management şi ne-am uitat să vedem"

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a vorbit într-o conferinţă de presă despre războiul mediatic purtat cu Ionuţ Lupescu din momentul în care fostul mijlocaş şi-a anunţat candidatura la şefia FRF.

Burleanu spune că a descoperit abia acum informaţiile publicate în ultimele săptămâni pe blogul personal şi că nu le-a ţinut "la sertar" pentru a le folosi în campania electorală. Şeful FRF spune că a fost motivat să caute în arhive după ce a realizat că veniturile federaţiei din sponsorizări au fost mult mai mari în mandatul său, comparativ cu precedenta administraţie.

"Iniţiativa ca acest subiect să fie pe ordinea de zi (n.r. a Comitetului Executiv) mi-a aparţinut. Presedintele FRF, prin secretarul general, face ordinea de zi pentru organizarea de Comitetului Executiv.

Aceste informaţii au fost găsite acum 3-4 săptămâni. Dacă domnul Lupescu nu candida, ieşeau aceste informaţii la iveală? Cred că nu ne uităm. În momentul când domnul Lupescu a venit să ne dea lecţii de management, ne-am uitat pur şi simplu cum a fost posibil ca în mandatul domniei sale veniturile din sponsorizări, medii, să fie de 1,5 milioane de euro, iar veniturile medii în mandatul meu să fie de peste 4 milioane de euro. Nişte oameni care se pricep la fotbal, cei din 2005-2011 şi niste oameni care nu se pricep la fotbal, din 2014 pana în 2018 (n.r. ironic).



Ne-am uitat inclusiv la drepturile tv. Atunci am început să ne uităm la comisioane, când domnul Lupescu a început să ne dea lecţii de management am început să ne uităm. Cum a fost posibil ca în mandatul domniei sale veniturile medii pe an din sponsorizări să fie de 1.5 milioane de euro?
", a declarat Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: lupescuburleanuionut lupescufrfalegeri frf 

viewscnt
Articole similare