Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce întârzie transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Gigi Becali îl aşteaptă la echipă

De ce întârzie transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Gigi Becali îl aşteaptă la echipă

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) nu a definitivat, încă, lotul celor de la FCSB, aşa că se mai află în căutare de jucători.

Prioritatea sa rămâne în continuarea transferul încă unui fundaş central, după ce a reuşit să-l aducă pe africanul Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs.

Gigi Becali îl vrea pe Vlad Chiricheş, dar Cremonese îi pune beţe-n roate

Gigi Becali îşi doreşte foarte mult să-l aducă la FCSB pe căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş (35 de ani).

Cremonese nu îl mai doreşte în lot după retrogradarea în Serie B,  dar nici nu are de gând să se despartă în orice condiţii de fotbalistul român.

  • Vlad Chiricheş mai are contract cu Cremonese până în vara lui 2024.
  • 2 milioane de euro le-a plătit Cremonese celor de la Sassuolo, în vara lui 2022, în schimbul lui Chiricheş.

Presa italiană anunţă că FCSB ar fi vrut să-l aducă pe Vlad Chiricheş doar liber de contract, fără a trimite vreun ban către Cremona, iar cu acei bani să-l meargă către jucător.

Cremonese a aflat de planul celor de la FCSB şi se opune vehement, chiar dacă Vlad Chiricheş nu mai este considerat un jucător de bază în startul acestui sezon.

Dacă devine liber, are toate şansele să vină la FCSB

Aşadar, Vlad Chiricheş nu a reuşit să obţină rezilierea contractului, aşa cum îşi dorea, şi să ajungă la FCSB. Jucătorul are de luat bani de la Cremonese, iar rezilierea contractului poate fi condiţionată de renunţarea la acei bani, ceea ce nu-i va fi deloc convenabil.

Rămâne de văzut dacă Vlad va reuşi să găsească înţelegere la conducerea celor de la Cremonese în continuare şi dacă va deveni liber de contract. Doar în acest scenariu ar putea ajunge la FCSB.

Chiricheş... este (n.r. - de interes pentru FCSB). Avem nevoie de un fundaş central. Sunt trei la ora asta. Ăla, Duarte, care era supărat Mititelu că vine cu toporul... Să se ducă cu toporul în Europa.

De la mine lua nişte bani, ne înţelegeam, 200.000 - 300.000 de euro, dar aşa a plecat cu o altă echipă. Să vedem ce mai face Mititelu. Mai sunt trei jucători pe care nu-i ştiţi voi şi e posibil să vină unul din ei. Sunt din afară, nu am ce să iau de aici”, a declarat Gigi Becali, joi.

Afla mai multe despre: gigi becalivlad chiriches 

viewscnt
Articole similare