Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De ce l-am luat de urechi şi l-am lăsat acasă după meciul din Armenia?” Reacţia lui Basarab Panduru după ce Puşcaş a fost suspendat EXCLUSIV

”De ce l-am luat de urechi şi l-am lăsat acasă după meciul din Armenia?” Reacţia lui Basarab Panduru după ce Puşcaş a fost suspendat EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş a încasat în partida cu Germania, scor 2-1, un cartonaş galben pe care îl putea evita şi nu va putea fi utilizat în meciul cu Armenia.

Mirel Rădoi nu se va putea baza în meciul cu Armenia pe George Puşcaş, după ce atacantul care evoluează în al doilea eşalon al fotbalului englez a fost suspendat. Selecţionerul a ales să se bazeze pe Claudiu Keşeru pentru partida din Ghencea. 

Basarab Panduru consideră că Puşcaş trebuie să fie mai atent şi a amintit un alt episod care îl are în prim-plan pe atacant. 

”De ce l-am luat de urechi şi l-am lăsat acasă după meciul din Armenia?”

”Probabil că Puşcaş trebuie să fie mai atent. Acolo (n.r. - când a luat roşu în primul meci cu Armenia) mi s-a părut că l-am tras de urechi şi l-am lăsat acasă. De ce nu ar fi fost important în meciul cu Macedonia de Nord (n.r. - al treilea meci al acţiunii naţionalei din septembrie)? Că era suspendat doar două meciuri. Nu era important şi atunci? Era la fel de important şi atunci, şi acum. De ce l-am luat de urechi şi l-am lăsat acasă după meciul din Armenia?”, a spus Basarab Panduru.

Echipa de start aleasă de Mirel Rădoi pentru partida cu Armenia

Niţă - Raţiu, Chiricheş, Nedelcearu, Bancu - Stanciu, R. Marin, Cicâldău - Mitriţă, Keşeru, I. Hag.

Afla mai multe despre: armenia-românia-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare