Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Liverpool nu va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor în acest an, în ciuda faptului că a câştigat Liga Campionilor

De ce Liverpool nu va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor în acest an, în ciuda faptului că a câştigat Liga Campionilor
Comentarii

Liverpool nu va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor din acest an, în ciuda succesului de sâmbătă de la Madrid.

FC Liverpool este noua regină a Europei. "Cormoranii" au învins-o pe Tottenham şi au câştigat pentru a şasea oară trofeul UEFA Champions League. În mod tradiţional, triumful în UCL ar însemna ca echipa lui Klopp să participe în acest an la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Dar, schimbarea propusă de FIFA formatului competiţiei, face ca aceasta să aibă loc o dată la patru ani, astfel că turneul nu va reveni în calendarul competiţional până în 2021.

FIFA plănuieşte ca noul format al competiţiei să includă 24 de echipe, astfel că FC Liverpool trebuie să-şi aştepte acum şansa de a se duela cu cele mai bune formaţii din lume, scrie Mirror. Noul format ar face ca această competiţie să se desfăşoare din iunie până în iulie, cu şase echipe din America de Sud, câte trei din Asia, Africa şi America Centrală, una din Oceania plus câştigătoarele UEFA Champions League şi Europa League.

Afla mai multe despre: liverpoolcampionatul mondial al cluburilor 

viewscnt
Articole similare