Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Mihai Rotaru îşi doreşte ca FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, să promoveze în Liga 1! Ce urmăreşte omul de afaceri

De ce Mihai Rotaru îşi doreşte ca FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, să promoveze în Liga 1! Ce urmăreşte omul de afaceri
Comentarii

Cele două rivale, U Craiova şi FC U Craiova, sunt pe primele locuri în clasament, în Liga 1, respectiv Liga 2. Mihai Rotaru a anunţat că o aşteaptă pe echipa lui Adrian Mititelu în prima ligă.

Mihai Rotaru o doreşte pe FC U Craiova în Liga 1

Situaţia de la echipele din Craiova i-a împărţit pe suporterii Universităţii, iar în sezonul următor am putea avea un duel interesant. FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, se află pe primul loc în Liga 2 şi are şanse mari să promoveze în Liga 1. 

De altfel, Mihai Rotaru, finanţatorul lui U Craiova, îşi aşteaptă rivalii în prima ligă, pentru un duel al orgoliilor: "Nu ne interesează Craiova lui Mititelu. Ne dorim să vină în Liga 1, pentru a fi la momentul adevărului. Uite, a venit Mititelu şi joacă alături de 100.000 de oameni în tribună. Singurul care nu-şi doreşte să promoveze în Liga 1 e Mititelu, pentru că sunt alte costuri. A plecat sportiv din Liga 1", a declarat Mihai Rotaru pentru Pro X.

FC U Craiova conduce în Liga 2, cu 20 de puncte, dar are un meci mai puţin decât ocupata locului secund, Metaloglobus, care are 19 puncte. 

U Craiova e pe primul loc în Liga 1, cu 21 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul secund, cu 18 puncte. 

Mihai Rotaru a vorbit şi despre victoria FCSB-ului cu 5-0 în faţa lui Hermannstadt. Omul de afaceri a dezvăluit că nu a mai privit de la scorul de 2-0: "De la 2-0 nu am mai văzut. Mi s-a părut un meci fără miză. Nu urmărim jucători de la Hermannstadt, de la FCSB nu putem cumpăra nimic şi nu m-am uitat. Staff-ul l-a urmărit şi a tras concluziile", a mai spus finanţatorul Universităţii Craiova. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovafc u craiovau craiovamihai rotaruadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare