Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce n-a venit Valentin Ceauşescu la inaugurarea stadionului Steaua: ”E fantastic! V-am spus că este un om excepţional”

De ce n-a venit Valentin Ceauşescu la inaugurarea stadionului Steaua: ”E fantastic! V-am spus că este un om excepţional”galerie foto

Steaua

Comentarii

Ladislau Boloni a dezvăluit motivul pentru care Valentin Ceauşescu n-a venit la inaugurarea stadionului Steaua, deşi a fost invitat.

A fost sărbătoare mare în Ghencea, unde s-a inaugurat stadionul Steaua. Oficialii clubului au legat acest eveniment de aniversarea a 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, care ar fi trebuit sărbătorită de 7 mai, însă regulile impuse de pandemie au dus atunci la amânarea ei.

Unul dintre marii absenţi de la sărbătoarea de pe stadionul Steaua a fost Valentin Ceauşescu, cel care a contribuit din plin la formarea generaţiei care în 1986 a câştiga Cupa Campionilor Europeni. Ladislau Boloni susţine că s-a întâlnit în cursul zilei de miercuri cu Valentin Ceuşescu şi a dezvăluit motivul pentru care acesta n-a putut să vină.

De ce n-a venit Valentin Ceuşeascu la inaugurarea stadionului Steaua: ”Eu am vorbit cu el, am stat mult timp împreună”

George Ogăraru, cel care a coordonat organizarea evenimentului de la inaugurarea stadionului Steaua, a încercat să-i reunească pe toţi cei care au avut un merit la performanţa din 1986.

Însă au fost câteva absenţe notabile. Printre ele, Emerich Ienei, dar şi Valentin Ceuşescu - cel care a condus clubul în acea perioadă.

Cei doi au fost invitaţi, dar n-au putut să ajungă. Ladislau Boloni susţine că a mers miercuri, în ziua meciului, să-l viziteze pe Valentin Ceuşescu şi acesta i-a mărturisit că are unele probleme care îl împiedică să participe la ceremonie:

”A avut nişte probleme mai speciale. Eu am vorbit cu el, astăzi (n.r. miercuri) am stat mult timp împreună, ne-am plimbat.

Oricum, cel mai important este că, cu sufletul, a fost cu noi şi ne-a transmis un cântec de Celentano, cred, că nu are sufieciente braţe ca să ne îmbrăţişeze pe toţi. E fantastic! V-am spus că este un om excepţional”, a declarat Loţi Boloni.

Ajuns la 73 de ani, Valentin Ceuşescu este fiul fostului dictator, Nicolae Ceuşescu şi este cel care a condus Steaua din umbră în anii '80.

Valentin Ceuşescu este creditat cu meritul pentru formarea generaţiei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986 şi Supercupa Europei, în 1987. Tot în acea perioadă, în 1989, Steaua a jucat încă o finală de Cupa Campionilor, pierdută însă cu 4-0 în faţa lui AC Milan.

Inginer de meserie, Valentin Ceuşescu a lucrat la Institutul de Fizică Atomică şi a dus după Revoluţie o viaţă foarte discretă, cu apariţii publice extrem de rare.

Afla mai multe despre: valentin ceusescu 

viewscnt
Articole similare