Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu a fost Markovic titular în meciul cu Sepsi, după ce a jucat la echipa naţională? ”Se recuperează miraculos, ce să facă!” Explicaţiile lui Panduru EXCLUSIV

De ce nu a fost Markovic titular în meciul cu Sepsi, după ce a jucat la echipa naţională? ”Se recuperează miraculos, ce să facă!” Explicaţiile lui Panduru EXCLUSIV
Comentarii

Jovan Markovic a început meciul contra lui Sepsi, scor 1-1, de pe bancă, iar atacantul în vârstă de 20 de ani a fost introdus pe teren în minutul 81.

Jucătorul Craiovei a bifat şi primele meciuri la naţională, după ce Mirel Rădoi l-a selecţionat pentru partidele de la începutul lunii septembrie. Atacantul a intrat pe finalul meciului cu Islanda, scor 2-0. După acel meci, Mirel Rădoi a avut probleme de lot şi l-a folosit titular cu Liechtenstein (2-0) şi Macedonia de Nord (0-0).

După ce Laurenţiu Reghecampf a decis să nu îl introducă titular cu Sepsi, expertul Telekomsport, Basarab Panduru, consideră că s-a adunat multă oboseală între timp. 

”După primele 16 minute, antrenorul naţionalei spune că Markovic e obosit. (Udrea: şi ce face după 3 zile?) Se recuperează miraculos, ce să facă, şi e iar obosit. Apoi, iar un miracol şi când vine la echipă nu se mai recuperează. Deja s-a acumulat mai multă oboseală între timp”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Americanii anunţă o posibilă plecare a lui Markovic în MLS

Mihai Rotaru a vândut pe sume importante în ultimii ani. De la Universitatea Craiova au plecat jucători precum: Vladimir Screciu (2 milioane de euro/Genk), Alexandru Băluţă (2.6 milioane de euro/Slavia Praga), Andrei Ivan (3 milioane de euro/Krasnodar), Alexandru Cicâldău (6.5 milioane de euro/Galatasaray), Alexandru Mitriţă (8 milioane de euro/NY City FC) sau Valentin Mihăilă (9 milioane de euro/Parma). 

Oltenii pot continua transferurile pe bani mulţi cu Elvir Koljic, Ştefan Baiaram sau Jovan Markovic, atacant care ar fi ajuns în atenţia unui club important din MLS. 

FC Dallas va rămâne fără oameni importanţi din atac, iar publicaţia Bgdsoccer.com susţine că Jovan Markovic poate fi o soluţie de viitor: "Născut la Belgrad, Markovic a arătat o formă bună în prima ligă din România, în ciuda minutelor puţine de pe tere, de când şi-a făcut debutul la 15 ani şi jumătate. Recent, a fost alegerea selecţionerului României pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial şi a strâns 140 de minute în trei partide", a susţinut sursa citată. 

De asemenea, publicaţia din SUA scrie că atacantul român ar fi cea mai ieftină variantă de pe lista atacanţilor care ar putea veni la FC Dallas. 

Universitatea Craiova a vândut, deja, un fotbalist în MLS. În 2019, Mihai Rotaru a primit 8 milioane de euro pentru plecarea lui Alexandru Mitriţă la NY City. 

Markovic, salt uriaş în carieră în decurs de câteva luni

Internaţionalul român a înregistrat un progres în ultima perioadă. În 2020, el a fost cedat sub formă de împrumut la Academica Clinceni, dar a revenit la Universiatatea Craiova în acest sezon. După câteva partide disputate în echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, Jovan Markovic a primit convocarea lui Mirel Rădoi în echipa naţională. 200.000 de euro e cota atacantului român, care mai are contract cu clubul din Oltenia până în 2024. 

Afla mai multe despre: craiova-liga 1-t markovic-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare