Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu a jucat deloc Ştefan Radu la Lazio cu Sarri antrenor: "Caută continuitate"

De ce nu a jucat deloc Ştefan Radu la Lazio cu Sarri antrenor: "Caută continuitate"

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu (34 de ani), veteranul lui Lazio, nu a jucat deloc pentru "biancocelesti" de la venirea lui Maurizio Sarri pe Olimpico, iar jurnaliştii italieni au găsit o explicaţi.

De ce nu a jucat deloc Ştefan Radu la Lazio cu Sarri antrenor

De la plecarea lui Inzaghi şi venirea lui Sarri, Ştefan Radu a trecut pe banca de rezerve la Lazio. Fostul tehnician de la Napoli, Juventus sau Chelsea a schimbat sistemul, din 3-5-2 în 4-3-3, iar în actuala formaţia nu şi-a făcut loc Ştefan Radu. Până acum, Radu nu a apărut pe teren în niciuna dintre cele cinci meciuri jucate de Lazio.

În locul lui Radu, Sarri l-a preferat pe Hysaj, fostul său elev de la Napoli, care poate face foarte bine ambele benzi. ”Lazio e mai sarriană”, spune jurnalistul Fabrizio De Feo, de la Il Gioranale, care crede că antrenorul de 62 de ani ar trebui să-şi evalueze deciziile impuse la echipă şi să ia în calcul ”inclusiv reintegrarea lui Radu”.

”Jocul a fost pozitiv. Trebuia să fie o victorie, dar trebuie contextualizat cu ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului, au apărut semne ale unui Lazio bun. În ceea ce priveşte calitatea jocului, s-au făcut paşi înainte, chiar dacă mai este de lucru cu privire la blocaje.

Mi se pare că Sarri caută continuitate cu aceeaşi echipă. Pentru cei doi fundaşi laterali, am senzaţia că trebuie evaluat ceva, poate o reintegrare a lui Radu”, a spus De Feo, citat de cittaceleste.it.

Ştefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, de la Dinamo. De atunci, şi-a trecut în CV trei Cupe ale Italiei şi trei Supercupe cu gruparea biancocelestă. Românul deţine de recordul de prezenţe în tricoul actualei sale echipe, 412.

Afla mai multe despre: stefan radulaziosarriserie a 

viewscnt
Articole similare