Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu a mai semnat Dorin Goian de 2 ani cu altă echipă. ”Aş accepta să fiu secund la echipa naţională!”

De ce nu a mai semnat Dorin Goian de 2 ani cu altă echipă. ”Aş accepta să fiu secund la echipa naţională!”

Fotbal intern

Comentarii

Dorin Goian nu a mai antrenat din 2020, după ce a fost demis de la Foresta Suceava.

Din acel moment, el nu a mai pregătit nicio altă echipă, iar în trecut, el a mai fost şi pe banca celor de la CSM Bucovina Rădăuţi. Recent, el a dezvăluit că motivul pentru care nu a mai antrenat este lipsa ofertelor din Liga 2. 

Dorin Goian a precizat că nu vrea să mai antreneze echipe din Liga 3 şi a explicat că ar accepta să fie secund la echipa naţională, dacă ar avea parte de o asemenea propunere. 

”Aş accepta să fiu secund la echipa naţională!”

”Nu sunt sub contract cu vreo echipă, pentru că am avut oferte să merg la Liga 3, dar nu mai vreau să antrenez la Liga 3. Am stat acolo trei ani de zile şi mi-am dorit să fac pasul către un nivel superior. Din păcate, de la Liga 2 nu au venit oferte, nu am avut niciun fel de discuţii cu nimeni şi acesta este motivul pentru care nu antrenez nicăieri.

Aş vrea ca antrenor principal. Bine, aş accepta să fiu secund la echipa naţională, pentru că acolo este altceva. Dar nu sunt genul care să mă autopropun. Am discutat cu foarte mulţi oameni din fotbal şi toţi îmi spun că în România trebuie să te bagi mult în seamă, e pe linguşeală, e pe alunecare.

Eu alunecările le-am făcut doar pe teren, e singurul gen de alunecare pe care îl cunosc şi nu am fost genul linguşitor şi alunecos. Am nişte principii pe care vreau să mi le menţin”, a declarat Goian, potrivit Sport.ro.

Afla mai multe despre: goian-foresta-liga 3 

viewscnt
Articole similare