Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce nu? Ar fi senzaţional!". Dică, despre interesul lui Galatasaray pentru Andrei Ivan

"De ce nu? Ar fi senzaţional!". Dică, despre interesul lui Galatasaray pentru Andrei Ivan
Comentarii

Într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, Nicolae Dică (41 de ani) a spus că Andrei Ivan (24 de ani) ar putea face faţă la Galatasaray. Turcii îl vor pe fotbalistul Craiovei, după ce l-au cumpărat şi pe Cicâldău în vară, cu 6,5 milioane de euro.

"De ce nu? Ar fi senzaţional!". Dică, despre interesul lui Galatasaray pentru Andrei Ivan

După transferurile lui Cicâldău şi Moruţan, pentru care s-au plătit 10 milioane de euro cumulat, Galatasaray a pus ochii pe un alt fotbalist român. Este vorba despre Andrei Ivan de la U Craiova, iar Nicolae Dică a spus într-un interviu pentru Telekom Sport că Ivan ar face faţă în Superliga din Turcia şi că ar fi senzaţional să fie trei jucători români în formaţia "CimBomBom".

"Dacă Cicâldău a ajuns, Morutan a ajuns şi el au avut randament bun amândoi, de ce nu? E un jucător cu viteză, forţa, a început să marcheze goluri în ultima perioadă, de ce să nu ajungă şi el? E clar că în acest moment e un jucător cu mai multă experienţă decât avea acum 3-4 ani, pentru că a văzut şi el ce s-a întâmplat când a fost plecat afară, că n a reuşit să se impună. S-a întors la Craiova, se antrenează bine şi jucând meci de meci a crescut.

Ar fi senzaţional să ai trei jucători la Galata, care să joace meci de meci la un club mare din Turcia", a spus Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Andrei Ivan a jucat 11 meciuri în toate competiţiile acestui sezon la U Craiova, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat două pase de gol.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei ivangalatasaraytransfernicolae dica 

viewscnt
Articole similare