Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu au discutat Stoichiţă şi Burleanu cu Piţurcă deşi era enumerat printre posibilii viitori selecţioneri: ”Am înţeles că nu s-a ajuns acolo” | EXCLUSIV

De ce nu au discutat Stoichiţă şi Burleanu cu Piţurcă deşi era enumerat printre posibilii viitori selecţioneri: ”Am înţeles că nu s-a ajuns acolo” | EXCLUSIV
Comentarii

Victor Piţurcă era pe lista candidaţilor pentru a prelua echipa naţională, însă şefii de la FRF nu au negociat cu acesta.

La mai bine de o lună de la despărţirea oficială de Mirel Rădoi, echipa naţională nu are un nou selecţioner, chiar dacă şefii FRF ar fi fost în discuţii cu diverşi antrenori.

Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu au ales rând pe rând să nu dea curs ofertelor primite dinspre federaţie, deşi s-a speculat că oficialii FRF negociau cu aceştia doar ca lovituri de imagine.

Helmuth Duckadam a dezvăluit că este convins că Adi Mutu a fost deja ales ca noul selecţioner şi că restul discuţiilor sunt purtate numai şi numai de ”ochii lumii”.

Totuşi, joi seara, Laszlo Boloni a aterizat la Bucureşti, unde a fost întâmpinat de Mihai Stoichiţă, semn că antrenorul de 68 de ani ar putea fi de fapt cel ce preia naţională.

Printre antrenorii aflaţi pe lista FRF se număra şi Victor Piţurcă, însă fostul selecţioner nici nu a ajuns să discute cu Burleanu sau Stoichiţă.

De ce nu au discutat Stoichiţă şi Burleanu cu Piţurcă deşi era enumerat printre posibilii viitori selecţioneri

”(n.r. încă nu avem un selecţioner, aşteptăm şi tot aşteptăm, care ar fi omul care ar putea prelua naţională?) Nu ştiu dacă au fost refuzuri. Cred că au fost tatonări.

Eu cred că selecţioner avem, dar n-a fost anunţat. Avem de anul trecut selecţioner. Adi Mutu va fi selecţioner. A fost dorit. Dar restul ce s-a făcut a fost de ochii lumii.

Şi cu Piţurcă au spus că au vorbit în principiu. Probabil că va fi Adi Mutu, îi dorim baftă. (n.r. de ce credeţi că nu s-a mai mers pe ideea unei discuţii cu Piţurcă?) Nu pot să-mi dau seama.

Probabil că aici Răzvan Burleanu şi Victor Piţurcă ştiu, sau Stoichiţă. (n.r. sunt orgoliile prea mari?) Ca să vorbeşti cu cineva trebuie să-l abordezi.

Am înţeles că nu s-a ajuns acolo”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

                                                                                                                                                                                                                                        Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare