Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu joacă Radu Drăguşin în Serie A? Explicaţia italienilor: „Unii tineri nu vor ajunge niciodată să joace pentru Juventus”

De ce nu joacă Radu Drăguşin în Serie A? Explicaţia italienilor: „Unii tineri nu vor ajunge niciodată să joace pentru Juventus”

Serie A

Comentarii

Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, a avut nenumărate ocazii pentru ai putea acorda mai multe minute lui Radu Drăguşin (19 ani) în Serie A.

Lăudat de toată presa internaţională, Radu Drăguşin e mereu anunţat titular cu o zi înainte, când lipseste cineva din prima echipă, însă lucrurile se schimbă la ora meciului. Tehnicianul Pirlo pare să găsească, mereu, alte soluţii pe postul de fundaş central unde joacă tânărul român. 
Apărătorul născut la Bucureşti a prins doar patru meciuri pentru echipa mare a torinezilor, în total 232 de minute, iar presa din Italia se întreabă de ce.
Recent, într-un articol publicat de Il Bianco Nero, jurnaliştii au încercat să înţeleagă de ce această decizie, în condiţile în care Drăguşin are deja oferte de la echipe cu renume din Europa. 
”Vedem alegerile lui Pirlo şi ne dăm seama că nici atunci când e disperat din cauza accidentărilor, antrenorul nu foloseşte talentele de la U23. Nici pe talentatul Fagioli, nici pe mult-disputatul Drăguşin, cu atât mai puţin pe Marques sau Ake. Singurul utilizat mai des este Frabotta, respins însă după dezastrul cu Inter şi care acum nu mai poate fi trimis în Serie C, pentru că a ajuns la numărul de apariţii pentru prima echipă care nu-i permite să revină la formaţia U23”, scrie sursa citată.
E posibil să fie atât de valoroşi pe cât sunt descrişi, dacă nu pot juca nici când titularii de drept sunt accidentaţi? Mereu e cineva 'pe punctul să fie băgat pe teren'. Acum sunt Fagioli şi Drăguşin. După care văd meciul de pe bancă. Rămânem cu senzaţia că aceste lucruri sunt un fel de serbări superficiale de promovare a tinerilor. Tineri care în unele cazuri (dar numai în unele) trebuie să se maturizeze, iar în altele nu vor ajunge niciodată să joace pentru Juventus, ba poate nici în Serie A”, adaugă publicaţia citată.
  • 800.000 de euro este cota lui Radu Drăguşin, conform site-ului de specialitate Transfermakt.com
  • 260.000 de euro a plătit Juventus pentru Radu Drăguşin, în august 2018
 

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventusandrea pirlo 

viewscnt
Articole similare