Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„De ce nu mă întrebaţi şi de alţii?”. Ce ascunde Toni Petrea? Cum a motivat antrenorul celor de la FCSB neintroducerea lui Adrian Petre | VIDEO

„De ce nu mă întrebaţi şi de alţii?”. Ce ascunde Toni Petrea? Cum a motivat antrenorul celor de la FCSB neintroducerea lui Adrian Petre | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut primul meci din acest sezon, dar a lăsat impresia că putea face mai mult contra lui FC Voluntari. Pe lângă ocaziile ratate, roş-albaştrii nu au epuizat toate schimbările. Atacantul Adrian Petre a fost lăsat din nou pe banca de rezerve.

„(V-a interzis Gigi Becali să îl mai introduceţi pe Adrian Petre?)

Nu e vorba de aşa ceva! E decizia noastră, ne pregătim, vedem care jucători sunt mai in formă şi dau randamente la antrenamente şi în funcţie de asta ne facem şi strategia pentru meci. Facem un caz pentru un singur jucător, avem 25 de jucători, de ce nu mă întrebaţi şi de alţii? O să mai aibă şanse şi când o să intre pe teren, să facă ce depinde de el să rămână în echipă”, a declarat Toni Petrea după FC Voluntari - FCSB, scor 2-1.

Fundaşii l-au supărat cel mai tare pe antrenorul roş-albaştrilor. În minutul 70, imediat după golul 2 al ilfovenilor, Iulian Cristea a fost înlocuit cu Olimpiu Moruţan.

„Nu a fost neaparat greşeala lui, l-am certat pentru că i-am atenţionat înainte de meci la fazele fixe, că trebuie să fim atenţi pentru că sunt foarte buni.  Dar nu acela a fost motivul pentru care a fost schimbat”, a completat Petrea.

Pe FCSB o aşteaptă acum meciul din turul doi preliminar al Europa League, cu Topola.

„În momentul în care pierzi, automat trebuie să reglezi lucrurile şi trebuie să le reglăm cât mai repede pentru că timpul este destul de scurt, trebuie să ne refacem după acest meci şi trebuie să pregătim cât mai bine meciul din Serbia”, a încheiat antrenorul lui FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbpetrea 

viewscnt
Articole similare