Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu s-a prezentat Sergiu Hanca la Tribunal pentru a fi audiat? "Nu mi se pare normal să acţionez de capul meu!"

De ce nu s-a prezentat Sergiu Hanca la Tribunal pentru a fi audiat? "Nu mi se pare normal să acţionez de capul meu!"

Dinamo București

Comentarii

Dacă Florin Tănase s-a prezentat la audierile în dosarul morţii lui Patrick Ekeng, jucătorul lui Dinamo, Sergiu Hanca a lipsit. Fotbalistul se apără şi spune că nu a fost citat oficial de autorităţi.

"Eu stau la dispoziţia tribunalului, dar până în acest moment nu am primit nicio notificare scrisă pentru a mă prezenta la tribunal. Nu mi se pare normal să acţionez de capul meu în funcţie de ce articole citesc prin presă sau ce îmi transmite unul sau altul", a declarat Hanca pentru GSP.

Este a doua oară când Sergiu lipseşte de la audieri, unde este chemat în calitate de martor, iar judecătorul a anunţat acum două zile că va trimite citaţii la toate cele trei adrese pe care fotbalistul le are, inclusiv la sediul clubului Dinamo, de la hotelul RIN.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit în 6 mai, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

Rezultatele Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) după disecţia făcută pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arată că organul suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologie se vor afla abia peste două săptămâni.

Următorul termen al procesului este pe 9 ianuarie 2019.

Afla mai multe despre: dinamosergiu hancaanchetatribunalproblemeekneg 

viewscnt
Articole similare