Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu se mai remarcă Octavian Popescu? Victor Becali are explicaţia: „A fost prea mult pentru el”

De ce nu se mai remarcă Octavian Popescu? Victor Becali are explicaţia: „A fost prea mult pentru el”

Superliga

Comentarii

Victor Becali (59 de ani) a explicat că scăderea de formă a lui Octavian Popescu e din cauza faptului că tânărul jucător a fost prea solicitat pentru vârsta lui.

Octavian Popescu este noua senzaţie a fotbalului românesc şi noua 'perlă' a lui Gigi Becali. În ultimele meciuri, însă fotbalistul nu s-a remarcat pe teren.

„E un băiat de 18 ani. A intrat imediat de la juniori la echipa mare, a avut un început foarte bun, este normal ca la vârsta lui să existe fluctuaţii de formă. Poate e prea mult, poate e obosit. Uite, exemplul Mihăilă. A avut probleme cu pubalgia pentru că a fost prea solicitat, s-a acumulat oboseala, s-a comprimat foarte mult programul.

Noi trebuie să vedem calităţile lui Octavian Popescu. Poate avea un declin de formă, se întâmplă la toţi jucătorii. Nu ştiu dacă îl interesează faima, este tot în lumea lui. Tavi este un copil. A fost promovat, a confirmat şi a rămas acolo. Poate este prea mult pentru el, poate este obosit. Preparatorii, antrenorii ştiu mai bine.

Nu este o mare nenorocire, orice copil la vârsta lui poate avea o formă mai slabă. Nu putem spune că nu este bun în meci, nu întotdeauna îţi iese jocul”
, a spus Victor Becali la GSP Live.
 

  • 25 de meciuri are Popescu în tricoul lui FCSB în acest sezon
  • 1 gol şi 6 pase decisive a reuşit Octavian Popescu

La 18 ani, Octavian Popescu este cotat la 700.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbvictor becali 

viewscnt
Articole similare