Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu şi în România? Drumul SURPRIZĂ pe care vrea să îl urmeze Balotelli după despărţirea de Brescia

De ce nu şi în România? Drumul SURPRIZĂ pe care vrea să îl urmeze Balotelli după despărţirea de Brescia

Serie A

Comentarii

Aventura lui Mario Balotelli (29 ani) la Brescia s-a terminat. Deşi mai avea contract până în vara lui 2022, atacantul nu mai este dorit la gruparea din Lombardia.

După ce Brescia a retrogradat în Serie B după doar un sezon de la revenirea pe prima scenă fotbalistică din Italia, Mario Balotelli pare dispus să joace în campionate şi mai modeste. În presă au apărut mai întâi zvonuri de un posibil transfer al atacantului la Como, în Serie C. Acum însă, italianul este dorit în Grecia, la Aris Salonic, acolo unde este dorit de preşedintele Theodoros Karypidis.

Publicaţia grecească „Sporttime”, citată de cotidianul „Marca”, a scris în mod ironic sau nu, că Aris îi poate da şansa italianului să se bată pentru trofee în Super League.

Balotelli ar putea ajunge să joace şi peste Ocean, el fiind pe radarul unor echipe precum Los Angeles Galaxy sau Boca Juniors.

Conform Gazzetta dello Sport, peşedintele Bresciei, Masimo Cellino, a declarat că a făcut o eroare atunci când l-a luat pe Balotelii şi că i-a trimis o scrisoare fotbalistului prin care l-a înştiinţat că nu vor mai continua colaborarea.

  • 19 meciuri şi cinci goluri are Mario Balotelli în acest sezon de Serie A
  • 5,5 milioane de euro este cota de transfer a italianului pe siteul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mario balotellibrescia 

viewscnt
Articole similare