Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu vrea Mihai Stoica să urmeze modelul danezilor care au eliminat FCSB din Europa: "Nordsjaelland e nimeni pe stradă" | EXCLUSIV

De ce nu vrea Mihai Stoica să urmeze modelul danezilor care au eliminat FCSB din Europa: "Nordsjaelland e nimeni pe stradă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a explicat de ce nu i se pare o soluţie pentru FCSB modelul lui Nordsjaelland, care şi-a construit o academie în zona africii şi aduce jucători pentru prima echipă direct de continentul african.

FCSB şi-ar pierde identitatea dacă ar urma modelul danezilor şi ar aduce jucători din Africa, care să fie superiori numeric în echipă românilor, susţine Mihai Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB ştie care este, de fapt, problema reală a jucătorilor români.

FCSB nu poate copia modelul Nordsjaelland cu jucători africani, crede Mihai Stoica

Nordsjaelland a eliminat FCSB din Conference League, 2-0 la general, cu mai mulţi jucători africani în echipă. Printre care şi Ernest Nuamah (19 ani), fotbalist care a fost cedat la Lyon, în Ligue 1, în schimbul a peste 25 de milioane de euro.

Mihai Stoica a explicat de ce nu crede că FCSB ar face o mutare de succes dacă şi-ar construi o academie în Africa şi să aducă jucători din zonă. "Nu mi s-ar părea o soluţie ce face Nordsjaelland cu jucătorii africani, ce fac cu academia... Nordsjelland e nimeni pe stradă. Noi suntem oechipă cu identitate clară în România, eu vreau să fie mulţi români, avem cei mai mulţi suporteri. Nu mă interesează jucătorii africani, că ne-am pierde identitatea. N-am nimic cu jucătorii africani, Weah, Drogba sunt excepţii. Jucătorii uriaşi vin din America de Sud sau din Europa", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Oficialul FCSB susţine că adevărata problemă a jucătorilor români stă, de fapt, în educaţie şi în modul în care sunt pregătiţi la juniori. "La jucătorii români e o lipsă de educaţie, nu de valoare. Să fie plătiţi antrenorii de la academii, care să se bată cu salariile primite de antrenorii din prima ligă. Avem talent, dar nu avem educaţie. Ştiu că e România şi nu se poate aşa ceva (n.r. - dacă i-a propus lui Gigi Becali să implementeze modelul cu salarii mari pentru antrenorii de la academie)", a mai spus Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoica model nordsjaellandmihai stoica nordsjaellandmihai stoica fcsb model nordsjaellandfcsb 

viewscnt
Articole similare