Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce s-a retras AC Milan din negocierile pentru transferul lui Răzvan Marin

De ce s-a retras AC Milan din negocierile pentru transferul lui Răzvan Marin

Stranieri

Comentarii

Presa din Italia dezvăluie motivul pentru care AC Milan s-a retras, cel puţin pentru moment, din negocierile pentru transferul lui Răzvan Marin.

Zilele trecute, Răzvan Marin şi agentul său, Pietro Chiodi, au avut o întâlnire cu Paolo Maldini, cel care ocupă funcţie de director tehnic la AC Milan. Aceştia au discutat despre un eventual transfer al lui Răzvan Marin la echipa de pe San Siro.

Însă negocierile nu s-au încheiat cu succes. Presa din Italia scrie că cei de la AC Milan au făcut un pas înapoi după ce au preşedintele lui Cagliari a anuţat preţul pe care îl are Răzvan Marin.

De ce s-a retras AC Milan din negocierile pentru transferul lui Răzvan Marin. Preţul, principala problemă

Răzvan Marin a avut un sezon excelent la Cagliari, unde a bigat 39 de apariţii, 3 goluri şi 6 assist-uri. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a fost împrumutat de la Ajax Amsterdam, dar în această vară Cagliari a activat opţiunea pentru transferul definitiv, în valoare de 10 milioane de euro.

Acum, Cagliari poate ieşi pe profit. AC Milan şi Olympique Lyon s-au arătat interesate să-l transfere pe Răzvan Marin. Zilele trecute, jucătorul şi impresarul său au fost văzuţi la Milano, unde au avut o întâlnire cu legendarul Paolo Maldini, care în prezent ocupă funcţia de director tehnic la AC Milan.

La discuţie a participat şi Frederic Massara, managerul sportiv al lui AC Milan. Aceştia au discutat despre un eventual transfer al lui Răzvan Marin pe San Siro, o mutare care l-ar încânta pe internaţionalul român.

Însă AC Milan a făcut un pas în spate după ce au aflat preţul pe care Cagliari îl cere pentru transferul lui Răzvan Marin. Site-ul pianetamilan.it scrie că este vorba despre 18 milioane de euro, o sumă considerată mare de Paolo Maldini şi Frederic Massara.

Drept urmare, AC Milan n-a renunţat definitv la negocieri, dar a făcut un pas în spate. Potrivit presei din Italia, echipa de pe San Siro ar fi vrut să plătească cel mult 15 milioane de euro în schimbul lui Răzvan Marin.

Însă Tommaso Giulini, preşedintele lui Cagliari, nu este disperat să-l vândă pe Răzvan Marin. Oficialul sarzilor este convins că internaţionalul român ar putea valora şi mai mulţi bani dacă va continua să aibă evoluţii excelente şi în sezonul următor.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare