Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce să nu ne gândim şi la primul loc în grupă?". Fotbalistul din naţionala României care surprinde înaintea meciului de la Skopje

"De ce să nu ne gândim şi la primul loc în grupă?". Fotbalistul din naţionala României care surprinde înaintea meciului de la Skopjegalerie foto
Comentarii

Titular în ambele meciuri jucate de naţionala României în această lună, victorii cu acelaşi scor, 2-0, cu Islanda şi cu Liechtenstein, Ionuţ Nedelcearu este încrezător înaintea partidei de la Skopje, cu Macedonia de Nord.

"Mă bucur că nu am primit gol în cele două meciuri, acesta este obiectivul meu ca fundaş. Consider că a crescut jocul nostru, pentru că ne-am tot motivat să ne motivăm puţin, nu era normal ca fiecare adversar să marcheze împotriva noastră.

Nu putem face greşeala să ne relaxăm, abia de acum începe greul. Urmează un meci important, mai sunt şi alte partide de jucat, nu ştiu dacă ieşim din cursă cu o înfrângere, dar noi mergem la victorie. De ce să nu ne gândim şi la primul loc în grupă?" , a declarat Ionuţ Nedelcearu pentru frf.ro.

Programul României din luna septembrie:

  • 2 septembrie: Islanda – ROMÂNIA 0-2 – Laugardalsvollur (Reykjavik)
  • 5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein 2-0 – Arena Naţională (Bucureşti)
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare