Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce să nu semneze cu CFR Cluj?". Cristian Bălgrădean, apărat în privinţa transferului controversat: "Nu văd nicio problemă"

"De ce să nu semneze cu CFR Cluj?". Cristian Bălgrădean, apărat în privinţa transferului controversat: "Nu văd nicio problemă"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuţă, i-a luat apărarea lui Cristian Bălgrădean, după ce portarul lui FCSB a semnat cu CFR Cluj.

Cristian Bălgrădean a intrat în ultimele şase luni de contract cu FCSB şi a semnat cu CFR Cluj, fără să-şi anunţe clubul, aspect care l-a enervat pe Gigi Becali. Vasile Miriuţă a intervenit şi a susţinut că şi FCSB a greşit în cazul portarului. 

Vicecampioana nu i-a oferit prelungirea înţelegerii, iar Bălgrădean s-a înţeles, în acest timp, cu campioana României: "Nu ştiu Pufi... Dacă nu i s-a făcut ofertă de la FCSB şi el şi-a dorit să plece la CFR, fiind în ultimele şase luni de contract, de ce să nu semneze? Nu văd nicio problemă. L-am antrenat la Chiajna, un băiat extraordinar, un portar bun. 

Şi alţi jucători mari din afară, în Germania, erau în ultimele şase luni de contract şi au semnat. Lewandowski, ştim cu toţii, nu spun o noutate. Şi-a făcut treaba sau Neuer, de la Schalke, nu? Corect? Şi-a făcut treaba şi a plecat în altă parte, dar la noi se interpretează, de ce a semnat? Şi eu, când eram la Ferencvaros, în ultimele şase luni, am semnat cu Ujpest, la rivală, şi am jucat două meciuri şi am plecat în Germania. Care e problema? Fanii... Eşti jucător profesionist, joci pentru tine şi pentru familia ta, să câştigi bani. Dacă FCSB nu l-a mai mai vrut şi nu i-a făcut prelungire de contract? Normal, dacă CFR l-a dorit, s-a dus la CFR", a declarat  tehnicianul lui Hermannstadt.

Afla mai multe despre: cristian balgradeanvasile miriutacristian balgradean cfr clujgigi becali 

viewscnt
Articole similare