Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce se tem cei de la ŢSKA Sofia la meciul cu CFR Cluj: ”Este un coşmar”

De ce se tem cei de la ŢSKA Sofia la meciul cu CFR Cluj: ”Este un coşmar”

UEFA Europa League

Comentarii

Cei de la ŢSKA Sofia se tem de arbitraj la meciul cu CFR Cluj, după ce la această partidă a fost delegat turcul Halil Umut Meler. ŢSKA Sofia - CFR Cluj va fi live pe Telekom Sport 1, joi, de la 19:55, în prima etapă din grupele Europa League.

ŢSKA Sofia va debuta în acest sezon al grupelor Europa League contra campioanei României, CFR Cluj. Presa bulgară se teme însă de arbitraj după ce la acest meci a fost delegat turcul Halil Umut Meler, care în trecut a dezavantajat-o pe ŢSKA Sofia într-un meci cu FC Copenhaga.

De ce se tem cei de la ŢSKA Sofia de arbitraj la meciul cu CFR Cluj

Site-ul sportal.bg notează că Halil Umut Meler a mai fost delegat la un meci al lui ŢSKA Sofia în cupele europene şi finalul a fost nefericit. În august 2018, arbitrul în vârstă de 34 de ani a fost delegat la FC Copenhaga - ŢSKA Sofia, în turul 3 al Europa League. Danezii se impuseseră cu 2-1 în tur, astfel că ŢSKA Sofia avea nevoie de o victorie cu 2-0.

Însă meciul a început prost pentru bulgari. În minutul 23, FC Copenhaga a deschis scorul prin Dame N'Doye, fratele lui Ousmane N'Doye. Reluările au arătat însă că atacantul lui FC Copenhaga era într-o poziţie clară de off-side. Până la urmă, FC Copenhaga a învins cu 2-1, după ce a marcat tot N'Doye.



Însă bulgarii n-au uitat felul în care au fost arbitraţi de turcul Halil Meler: ”Este un arbitru de coşmar pentru ŢSKA Sofia”, titrează cei de la sportal.bg, care mai notează că Halil Meler este ”un arbitru controversat”.

Afla mai multe despre: tska sofia 

viewscnt
Articole similare