Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce se teme Mirel Rădoi înaintea "finalei" cu Islanda: "Şi eu am trecut prin astfel de momente"

De ce se teme Mirel Rădoi înaintea "finalei" cu Islanda: "Şi eu am trecut prin astfel de momente"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi rămâne concentrat pe ultimele două partide ale grupei preliminare, deşi şi-a anunţat plecarea de pe banca primei reprezentative.

Mirel Rădoi, înainte de România - Islanda, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

Selecţionerul şi-a anunţat plecarea de la naţională după ultimul meci din grupă, cu Liechtenstein, dar se teme de Islanda, următorul advers, deşi nordicii s-au chinuit în actualele preliminarii şi au rămas fără şanse de calificare. România a învins Armenia, dar are nevoie de o victorie pentru a face un pas uriaş spre securizarea locului secund, care îi califică pe tricolori în barajul pentru turneul final. 

"Aşa cum v-am spus, e logic ca Germania să câştige toate meciurile, e greu să se întâmple mai multe accidente cum s-a întâmplat cu Maceonia de Nord. Este foarte periculos (n.r. - meciul cu Islanda). Şi eu am trecut prin astfel de momente. Când nu aveam nimic de pierdut, jucam cel mai bine. În momentul ăsta, chiar dacă sunt două jocuri, pare un paradox că există o singură finală, aceea cu Islanda. (n.r. - Ce ar însemna pentru tine barajul?) Pentru mine nu ar însemna foarte multe lucruri, ar însemna pentru echipa naţională şi pentru băieţi. Aşteptăm barajul pentru Campionatul Mondial şi vedem câte am învăţat. 

Mă bucură că uşor, uşor ne maturizăm. Procesul ăsta trebuie să fie cât mai rapid, pentru că nu mai avem timp, deja am pierdut 24 de ani pentru o nouă califcare la Mondial şi e momentul să facem asta", a declarat Mirel Rădoi în cadrul conferinţei de presă în care şi-a anunţat plecarea, la finalul contractului scadent în noiembrie.  

Clasamentul grupei înaintea ultimelor două partide din grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2022: Germania - 21 puncte, România - 13 puncte, Macedonia de Nord - 12 puncte, Armenia - 12 puncte, Islanda - 8 puncte, Liechtenstein - un punct. Germania este prima echipă europeană calificată la CM din Qatar.

În ultimele două etape al grupei, România va evolua, acasă, cu Islanda, la 11 noiembrie, şi cu Liechtenstein, în deplasare, la 14 noiembrie.

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaromania islanda 

viewscnt
Articole similare