Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce Simona Halep va fi cea mai dezavantajată jucătoare din WTA în următoarele trei luni

De ce Simona Halep va fi cea mai dezavantajată jucătoare din WTA în următoarele trei lunigalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Să ajungi pe locul 1 în ierarhia WTA este foarte greu, însă şi mai greu este să rezişti acolo. Simona Halep ştie prea bine acest lucru şi trebuie să înfrunte o perioadă extrem de grea în următoarele trei luni.

După meciurile din Fed Cup, 21-22 aprilie, Simona Halep se pregăteşte pentru trei luni de foc. Românca va participa la Stuttgart (23-29 aprilie), Madrid (4-13), Roma (14-22 mai) şi la Roland Garros (27 mai-10 iunie).

Sportiva noastră are deocamdată un avans liniştitor în fruntea ierarhiei WTA, asta şi pentru că nu a avut multe puncte de apărat în prima parte a anului 2018. Acum însă, Simona va trebui să tragă tare. Halep are de apărat astfel 3.060 de puncte la aceste patru turnee. Este o cifră extrem de importantă, în condiţiile în care Caroline Wozniacki şi Garbine Muguruza nu au mai mult de 700 de puncte de apărat fiecare.

De asemenea, Sloane Stephens, Serena Williams, Victoria Azarenka sau Petra Kvitova, jucătoare ce pot emite oricând pretenţii la primul loc au de apărat fie un număr de puncte de ordinul zecilor, fie nici măcar un punct!

 

Afla mai multe despre: simona halepteniswtapuncteclasament 

viewscnt
Articole similare