Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce trăieşte Marius Şumudică meciurile la intensitate maximă. Dezvăluirea făcută turcilor: "Sunt ca un suporter"

De ce trăieşte Marius Şumudică meciurile la intensitate maximă. Dezvăluirea făcută turcilor: "Sunt ca un suporter"
Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului Yeni Malatyaspor - Altay, din campionatul Turciei. "Şumi" a spus că trăieşte meciurile la intensitate maximă pentru că încearcă să ofere echipei sale din energia sa. În plus, i-a lăudat pe suporterii echipei sale.

De ce trăieşte Marius Şumudică meciurile la intensitate maximă: "Sunt ca un suporter. Încerc să ofer echipei mentalitatea mea"

Şumudică a început cu dreptul la Yeni Malatyaspor. A învins la primul meci în Superligă, scor 2-0, pe Adana Demirspor. Şi pregăteşte acum de meciul cu Altay, iar Marius Şumudică se pregăteşte acum de meciul cu Altay. Antrenorul le-a dezvăluit jurnaliştilor de ce trăieşte meciurile la intensitate maximă.

”Sunt ca un suporter, trăiesc meciul, nu stau niciodată jos. Încerc să ofer echipei mentalitatea mea, toată energia mea. Avem nevoie de suporteri, echipa asta nu este nimic fără fani. Este valabil pentru toate echipele fără suporteri. Dacă nu ai suporteri, nu ai o identitate. Pentru cine jucăm fotbal? Jucăm pentru suporterii noştri.

Este ca un film care rulează într-o sală de cinema de unde lipseşte audienţa. Nu este un film bun. Aşa că trebuie să jucăm bine, iar fanii trebuie să fie întotdeauna lângă echipă”, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă, potrivit Fanatik.

Yeni Malatyaspor joacă împotriva lui Altay, sâmbătă, de la ora 20:00, în etapa a 10-a din Superliga turcă.

Afla mai multe despre: marius sumudicamalatyasporturciasuporter 

viewscnt
Articole similare